equinzy Napisano 24 Października 2013 #83894 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Nick: equinzy Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem): Adminowalem na 3 cod modach i 1 diablo wiec jakieś tam jest. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7-8, musze przypomniec sobie kilka rzeczy. Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27008/top_players/?query=equinzy&Search=Search Dlaczego TY .!: Chetnie pomagam graczom w problemach. Przedewszytkim czytam u@ przeciwnie do niektorych adminow Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: na tygodniu +2, na weekendach o wiele więcej. Kontakt: Steam: knezu gg: 973781 Przyznaje, na tsa nie wchodzilem ale zawsze mozna to nadrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Października 2013 #83903 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Na tak aktywny ogarnięty myślę że sobie poradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Października 2013 #83906 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Jestem na TAK.Częsty gracz,ogarnięty.Myśle że nadaje sie na tą posade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Października 2013 #83910 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Jestem na neutral z takim bardziej na tak ale : -Nie znam Cię(jedynie tyle co grasz na serwerze) -Na ts nie słyszałem więc nie mam pewnosci co do wieku ale myslę że nas nie kłamiesz -I pokaż nam się opowiedz cos o sobie ! (chodzi mi tu o dział przywitaj się) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Października 2013 #84017 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Również Neutral - nigdy z tobą nie rozmawiałem + wydajesz się być ogarnięty i wymagania spełniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UnT[t] Napisano 24 Października 2013 #84083 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Na serwerze Cię dosyć często widuje. Jesteś kulturalny i raczej ogarnięty. Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Października 2013 #84085 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Często i gęsto na serwerze, raczej ogarnięta głowa. Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Października 2013 #84087 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Ja jestem na tak: koleżka dobrze kapuje na u@. miły jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Października 2013 #82140 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 wymagania spelnia ogarniety na serwerze brak aktywnosci na TS NEUTRAL / TAK jak pogadamy na TS zeby zobaczyc czy masz cos w glowie to bede na TAK w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Października 2013 #84979 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Jestem Na TAK ponieważ -Duża Aktywność na Serwie i Ts3 -Mily-Ogarniety I przyda sie jego pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Października 2013 #85252 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Jestem na TAK + Siedzi na TS + Widać go często na serwerze + Miły + Napewno ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 28 Października 2013 #85367 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Myślę, że można dać Ci szansę . Jesteś aktywny na serverze , miło się z Tobą rozmawia na Ts , jak na razie nie mam do Ciebie żadnych zastrzeżeń, powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 28 Października 2013 #85462 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi