Gość Guest Napisano 24 Października 2013 #81919 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Nick: SadoS Wiek: 15 , niedlugo 16 Doświadczenie (w byciu adminem): BYłem adminem na AWP Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6-8 Staż w CS-sie: 3 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Tam wiem zadko jestem na serwerze ale to sie zmieni powniewaz z tydzien temu powrocilem . Miałem dużo nauki na początku roku ale juz jestem . Chcę pomóc serwerowi . NIestety szkoła i mam troche mniej czasu na gre , ale myślę że dam rade . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 h Kontakt: Steam , Ts , Skype , @mail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 24 Października 2013 #83836 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Neutral z przychylnością na małe Tak. Na razie nadrób ten stracony czas na serwerze. I na kolejny raz staraj się nie robić błędów ortograficznych , bo może to wpłynąć negatywnie na twoje podanie i przekreślić twój wiek. Skąd mamy pewność , że masz tyle lat? Nie reprezentujesz takiego nic sobą. Ale fakt jest taki, że nie zawsze jest admin i możesz się przydać. Tyle ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Października 2013 #83840 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Nie widziałem cię na swererze Nie widziałem i nie słyszałem cię na TS Godziny niby masz ale aktywności brak Jestem na NIE jak pogadamy na TS i będę cię widywał na serwerze wtedy zmienię zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Października 2013 #83854 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Jestem na nie Składając podanie musisz spełniać Kryteria . Dosyć szybko składasz podanie po tym jak wróciłeś .l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Października 2013 #83858 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Na NIE.Ani razu cie nie widziałem na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Października 2013 #83866 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Jestem na nie.. -Wróciłes dopiero i już podanie ? -Aktywnosć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 24 Października 2013 #83880 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Na nie mała aktywność na serwerze mało godzin i podanie złożone za szybko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 24 Października 2013 #83883 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Powód odrzucenia podania to mała aktywność na serwerze. Proszę o złożenie podania za 2 tygodnie od czasu odrzucenia. ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi