Gość Guest Napisano 23 Października 2013 Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Nazwa klasy: (np. Niszczyciel ) : Policjant Jej umiejetności: (np. podwójny skok, nieskończona amunicja, 5 dmg wiecej z broni) : 1/8 z usp,glock Jakie bronie posiada: ( np. m4, HE 1/3 na natychmiastowe zabicie ) : Usp,glock,all granaty Statystyki: ( inteligencja, kondycja, wytrzymalość, zycie ): Int:10 Życie:10 Wytrzymałosć:20 Kondycja:15 Jaka umiejetność na klawiszu domyslnym: ( Klawisz E - czyli np 2 rakiety ): - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Października 2013 Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Dodać tarcze lub uav raz na runde i fajne by bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 23 Października 2013 Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Klasa mi się podoba, jestem za dodaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Jestem za tylko troszkę ulepszyć staty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Staty ulepszy się ale ważne żeby się dostała ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Wszystko spoko jestez ZA ale Nie uwazacie ze za duzo juz tych HEjkow na codzie? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Jestem na tak. Dobry pomysł, ale 1/8 z glock'a na dalekie kontakty był by mistrzem, więc dałbym mu tylko to 1/8 z usp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Jestem za dodaniem, fajna klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 5 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 myślę że ta klasa by się przydała .Tylko troszeczkę statystyki ulepszyć i będzie dobrze ..;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 @@ REF ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Na TAK.Dla mnie bardzo fajna klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi