7aro Napisano 23 Października 2013 #83664 Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Twój nick podczas grania:7aro Godzina, data zdarzenia:23.10.2013 - 09:34:18 Mapa:(de_nuke) Link do screenów:nie mam ss dostałem bana za miny nie korzystając z nich. STEAM_ID / IP:0:0:61021194 hds (Hds) ograni sie czlowieku jakie miny na elektryku z zestawen pulkownika @ wydrales na loteri ?nie uzywam min i nie bede uzywal nigdy a tego bana to wiesz co ... Obejrzyj sobie fil z hvtv bo widze ze masz problem z przyswajaniem informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Października 2013 #83665 Udostępnij Napisano 23 Października 2013 HYmmm interesujące dlaczego akurat twoja mina na bs mnie zabiła ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7aro Napisano 23 Października 2013 Autor #83666 Udostępnij Napisano 23 Października 2013 nie mina a błyskawica obejrzyj sobie hltv i ograni się ikonka śmierci jest taka sama mogę się nawet z Toba założyć o bana na tydzień ja wygram sam sie zbanujesz rozumiem ze się zakładamy już się nie mogę doczekać lubie jak @ sami się banują bo mam racje A a dla innych @ powinna to być przestroga bana daje się w 100% pewności a nie jak popadnie inaczej źle to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Października 2013 #83667 Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Poczekamy na demko . Bede po 17 to rozpiszę chyba ze ktos inny zobaczy to za mnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Października 2013 #83743 Udostępnij Napisano 23 Października 2013 A więc tak jak myślałem też, Wpadłem w miny gracza Boyka i musiałem przez przypadek nacisnąć na ciebie przepraszam za mój błąd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Października 2013 #83775 Udostępnij Napisano 23 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: Wyjaśnione. Hds proszę o większą uwagę. 7aro przepraszam za błąd kolegi ale jesteśmy tylko ludźmi. Mamy również prawo do pomyłki. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi