Gość Guest Napisano 22 Października 2013 #83490 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Mod serwera: PokeMod Steam/NonSteam: To i TO Ilość slotów: 18-20 IP: Brak Link do GameTracker: Brak Kontakt z H@ serwera: gg: 48936053 Wiek H@ serwera: 16 Rozreklamowany (TAK/NIE): Nie Serwer Postawie na Pukawka.pl Serwer rozkręce w 1 miesiąc jeśli mi się nie uda możecie wywalić mnie z sieci Witam . Jestem Torondirn i chciałbym postawić u was serwer PokeMod , nie spełniam wymogów , lecz serwer PokeMod jest bardzo łatwo rozkręcić z dobrą paczką . Jestem w posiadaniu jednej z najlepszej paczki pokemod : Opis: *300SKILI z czego 200 jest napisanych od zera *540POKÓW (SEZON5) *300LVL ( EXP ŚREDNI ) *PokemonDolary (Oczewiście są dostępne , lecz te są odbugowane w całości ) *Gildie (Nowość , wszyscy na pokemoda edytują gangi z jali by byly jakieś na pokemodzie , lecz ja posiadam gildie (coś jak na diablo ) dajemy exp na gildie rozdajemy w statystyki które dają : Wiekszy Atak , Wiekszy Def , Wiekszy Exp ) *Nowy VIP dający 3 Zestawy Broni + 2x Większy Exp *Nowe BuyXp bardziej rozbudowane i odbugowane W trakcie Robienia * TradePoke ( coś co daje możliwość wymieniana pokemonów bez oszustwa ) (ZROBIONO W 20%) * Odznaki (ZROBIONO W 0%) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Października 2013 #83509 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Z tego co mi wiadomo sieć nie przyjmuje serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Października 2013 #83513 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: Przykro mi ale kolega wyżej ma rację. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi