Gość Guest Napisano 22 Października 2013 #83463 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Witajcie! Mam ogromny problem. Nie mam folderu "Steam" Próbowałem reinstalacji, od nowa wszystkiego, wyszukac przez kompa, robilem sobie ss ze 100 aby latwiej bylo je znaleźć i nic. Pusto pusto pusto. Nie mam hL,cs, steam zadnych takich folderów co jest? Steam mi działa normalnie gram sobie wszystko ok. problem powstał jak napisałem sobie cfg i nie mam gdzie go wkleic. Ratunku.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Października 2013 #83561 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 A może reinstalowałeś i dałeś inną ścieżkę? Nie rozumiem problemu. Skoro działa ci gra to też masz na pewno foldery. Nic w przyrodzie nie ginie i z komputerami jest podobnie. Wyszukaj config.cfg na wszystkich dyskach i ci to da prawidłową ścieżkę do twojego CSa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Października 2013 #83573 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 nie mam nic. Komp swieżo po formacie. 1 partycja i kazdy folder sprawdzilem osobiscie wchodząc w niego ; ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Października 2013 #83718 Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Wpisz w wyszukiwarkę windowsa "steam" i zobacz czy coś się wyświetli. Druga opcja wchodzisz w bibliotekę gier steam.. klikasz prawym na counter strike.. właściwości.. przechodzisz do zakładki "pliki lokalne" i tam masz "przeglądaj pliki lokalne".. powinien się otworzyć folder Half-life. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Października 2013 #83803 Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Kliknij na ikonke steam prawym przyciskiem myszy. Wyskoczy Ci okienko i tam powinna być lokalizacja pliku. A jak nie znajdziesz to w kazdy folder wchodz i szukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Października 2013 #83817 Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Śmieszna sprawa, lecz zrobiłem tak jak pisaliście i nadal nic. "Brak Lokalizacji" kurcze dziwne no przecież powinno to gdzieś być. Jak już pisałem wchodziłem nawet w każdy folder od a do z i również nic. Format komputera zobaczymy czy pomoże jedyna opcja jaką widzę. Nawet "wujek google" nie byl w stanie mi pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Października 2013 #83862 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Dziwnee serio.. format to już ostateczne posunięcie.. nie wiem czy to pomoże ale może spróbuj włączyć ukryte pliki? Jak masz windows 7 lub 8 to wchodzisz w dowolny folder, potem do zakładki 'widok' i zaznaczasz 'pokaz ukryte elementy'.. a w xp to chyba prawym właściwości i tam gdzieś powinno być nie pamiętam. No i przy włączonych ukrytych plikach spróbuj coś poszukać.. potem oczywiście wyłącz to.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Października 2013 #82142 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 To niestety również nie pomogło, aczkolwiek Format jest wielki i juz mam. Nie wiem co było przyczyną. Najważniejsze, że juz wszystko działą jupii. Dziekuję wam za głowienie się. + Do zamnknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 25 Października 2013 #84452 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: Problem rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi