Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Podanie

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: KoSzMaR

Doświadczenie (w byciu adminem): Spore, długo na csie 1,5 , i na 3 serwerowniach 1,6

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8

Staż w CS-sie: 8lat

Steam / NonSteam: Steam 

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:  http://www.gametracker.com/player/KoSzMaR/80.72.43.106:27022/

Dlaczego TY .!:Myślę, że przyda się na tym serwerze człowiek o dużym stażu gry i doświadczeniu jako admin. Na innych serwerowniach zdarzyło mi się tyle błędów co na palcach można policzyć :)

Mam przegrane 24h, ale szybko to nadrobię :) 
Dlatego proszę o słuszne rozpatrzenie mojego podania, a z mojej strony daję gwarancje zadowolenia :)

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-5 godz

Kontakt:Steam KoSzMaR, gg 6511327

Pozdrawiam KoSzMaR

zielony dla moderatorów - bez konsekwencji tym razem // ProSatanek

Ogarnijcie się z tą aktywnością na forum, bo on składa podanie na admina serwera, nie forum. Bez rang ciężko się wypowiadać od tak o, trochę denne są wasze wypowiedzi.

Ja jestem na tak, spełnia wymagania.

Na nie . Nie widać Cię wcale na serwerze godzin to co że masz 30 i to równe jak dla mnie to za wcześnie poczekaj aż Cię poznamy .

A po za tym poświęć więcej czasu na forum ..

Werdykt - NIE

Niech ktoś rozpatrzy podanie to i pozostałe, skoro nie ma ProSatanka to pozostają h@ :)

Ludzie ogarnijcie się z tym forum !!! Co ma piernik do wiatraka .. Admin ma byc na serwezrze nie na forum gdzie to jest napisane że ma być aktywny na forum, jest jedynie podane że minimalnie raz dziennie więc o jaką aktywność Ci chodzi, czy sprawdzasz mu dziennie historię przeglądarki, że twierdzisz że jest nie aktywny na forum ?

przepraszam Lionblade, ale godziny mam nabite :)  na serwerze jestem dzień w dzień średnio od 9-12 potem 20-23 i raz na dwa dni 15-16 bo w tych godzinach mam czas, który poświęcam na cs cod mod 800lvl:) 

Wymagania spełniam, a na forum owszem będę się udzielał, ale powoli spokojnie, nie mam zamiaru latać i spamować bo Tobie się to nie podoba... a w wymaganiach o admina nie ma nic na temat forum tak jak Ty to napisałeś ,,A po za tym poświęć więcej czasu na forum .." to tyle na moja obronę.                                                                                                                                                                                Pozdrawiam Koszmar

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

akceptht.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...