pionteczekessa Napisano 21 Października 2013 #81245 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Co byście powiedzieli żeby znowu zorganizować karaoke na ts3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 21 Października 2013 #83211 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Takie coś jest ciężkie do zorganizowania. Jeszcze nagrody... Jeżeli H@ nie chcieliby takiego konkursu, to byś musiał wyłożyć z własnej kieszeni ok. 40 zł na nagrody. Co do pomysłu to jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 21 Października 2013 Autor #83345 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Niekoniecznie musi być nagroda typu cd-key do steama, czy jakaś gra lub słuchawki. Może to być także vip lub premium na serwerze, czy też ranga na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 21 Października 2013 #83359 Administrator Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Dokladnie. Vip lub klasa premium mysle ze tez by przyciagnela ludzi Znowu pojawia sie problem kto by byl organizatorem tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 22 Października 2013 #83459 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Jeżeli znalazła by się takowa osoba ,to z chęcią wezmę udział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 24 Października 2013 #83838 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Jestem Za Fantastyczny pomysł. Konkursy przyciągają wielu ludzi , więc mogą zjawić się nowi gracze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Października 2013 #85025 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Jestem Za i z chęcią mógłbym zorganizować taki konkurs bo już raz go robiłem . A nagrody to pewnie vip premki itp . to Zależy od H@ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Października 2013 #85042 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Jestem Za Gracze , napewno będą chcieli sam pewnie wezme udział . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 27 Października 2013 #85049 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Co do pomysłu to jestem za, ale jest jeden minus, a mianowicie to, żeby znowu nie było, że tyle osób jest chętnych, a tylko 1/4 z tego śpiewa, jeżeli bierzecie udział to śpiewacie, a jeżeli tylko nabijacie sobie posty to już najlepiej nic nie piszcie, bo to jest po prostu śmieszne.... Mam takie zdanie, ponieważ po ostatnim Idolu właśnie tak to widze, może jednak się mylę :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Października 2013 #85058 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Powinno być tak że jeżeli się ktoś zgłosi a nie weźmie udziału będzie kara . Chyba że będzie mam naprawdę dobre wywinięcie się . Jeżeli był u lekarza proszę napisać zwolnienie i dać zdjęcie np takie heheh . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 27 Października 2013 Autor #85064 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Lionblade, bez przesady . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 27 Października 2013 #85146 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Może być tak, że jeżeli ktoś się zgłosi, a go nie bd, to nie będzie mógł się zgłosić do następnego karaoke. Co do pomysłu nadal na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Października 2013 #85147 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 ja jestem za chetnie podejme si organizacji jak ostatnim razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi