Gość Guest Napisano 21 Października 2013 #83073 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Kiks 21.10.2013 - 11:46:38 Kabul STEAM_0:1:26173928 Uzasadnienie: Nie mam szczegulnego uzasadnienia tak jak to napisał H@ "nie jest to tłumaczeniem że nie zapisały się SS" Więc drogi H@ nie zapisały mi się SS na kompie i nie jest to moja wina <--- w takim razie proszę o DEMO z serwer COD 200lvl z mapki DE_KABUL jeśli ktoś mi potwierdzi że z "blacklisted " ze gram dziwnie podejrzanie itp zgodzę się na to że ban jest słuszny.! ?A na tą chwile BAN jest nie słuszny. Masz 2 h na usunięcie Kolorów | Procentowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Października 2013 #83100 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Nie mogły ci się nie zapisać ssy. Bez ssów nie ma UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Października 2013 #83101 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: Drugi taki sam temat. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi