Gość Guest Napisano 21 Października 2013 #82959 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Twój nick podczas gry:Fanatyk Godzina, data zdarzenia:3/4 dni temu STEAM_ID / IP:STEAM_0:0:1373914032 0 00:14 66 0 Uzasadnienie:Dostałem bana bo wyzywać zacząłem bo kampił na respię napisałem do admina na U@ zbanuj ich ale on nic sb nie robił to go wyzwałem od szmat itp. bardzo przepraszam admina bo moje zachowanie było naganę mogę prosić o skrócenie bana bo chciałbym już grać dziękuję. I tego gracza też przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 21 Października 2013 #83018 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 po otrzymaniu bana na 3 godziny taką wiadomość gracz wysłał na u@ niech czerwoni zdecydują co do skrócenia bana osobiście bym tego nie robil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Października 2013 #83021 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Nie tolerujemy chamstwa na serwerach i forum. I tak zostałeś delikatnie potraktowany. Odczekaj swoje i wracaj do gdy. Masz czas na sprawdzenie w słowniku słów kulturalnych a jednak dosadnie pokazujących co masz na myśli. Miłej lektury. Proszę o zamknięcie wątku gdyż z telefonu nie mogą użyć narzędzi moderatorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 21 Października 2013 #83022 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi