Gość Guest Napisano 20 Października 2013 #82872 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Czy wy nie potraficie ogarnąć tego serwa??? Cały czas są jakieś resety LvL i misji. Ja wbijam jak głupi inni też po to, żeby mi się fajnie grało a tu ciągle resety! Wbiłem w 2 dni ponad 100 poziom a tu patrze dzisiaj RESET był! Serwer nie jest od dzisiaj i wy przez taki długi czas nie umiecie na nim nic poprawić. Od początku są te same problemy. Myślałem, że jak na ok 180. miejsce w rankingu serwerów będzie coś lepszego. Zawiodłem się. To jest trochę wkurzające W związku z tym mam pytania: 1. Czy mój LvL zostanie przywrócony? 2. Kiedy to wszystko ponaprawiacie? 3. Ile będzie jeszcze tych resetów? 4. Czy wogóle będzie coś z tym wszystkim robione czy to tak zostanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Października 2013 #82873 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 1. LvL nie bedzie rpzywrocony. 2. H@ robia co moga. 3. Juz nie powinno byc wogole. 4. Tak bedzie wszystko naprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Października 2013 #82885 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 To jeden wielki burdel co oni robia . nie wiadomo o co chodzi nawet .... popoludni mam lvl przychodze juz nie mam. Widze stare kalny ranking i misje no co to ma byc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karisek Napisano 21 Października 2013 #82958 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Fakt, trochę niepoważna sytuacja, 2 resety w weekend... masakra jakaś weźcie wyłączcie ten serwer na 2-3 dni, albo i dłużej jak zajdzie taka potrzeba, ogarnijcie wszystko, zróbcie reset wszystkiego i w końcu niech zacznie się normalna gra... tyle resetów w miesiącu to jakaś paranoja.... w piątek miałem ok. 246 lvl, w sobote rano trzeba od nowa wbijać lvl... poświęcam czas i wbijam ponad 130 lvl, w niedziele popołudniu znów trzeba wbijać od nowa... jaki to ma sens?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Października 2013 #83016 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 William burdelu szukaj w domu lub zapoznaj się z definicją tego słowa. Resety są spowodowane aktualizacjami cs'a co za sobą niesie błędne działanie niektórych pluginów. Nie przyszło Wam do tego co nosicie na szyjach, że te resety to właśnie efekt naszych prac? Efekt niestety uboczny ale bez możliwości pominięcia. Darli byście japy jeszcze bardziej gdyby serwery działały nadal źle. Proponuję się zastanowić uruchamiając wcześniej mózgi zanim zaczniecie pisać. Proponuję przede wszystkim William'owi napisać do Valve. Oni z należytym szacunkiem docenią Twój trud wbijania poziomu olewając Twoją wiadomość. Jak wyłączymy serwer w jaki sposób sprawdzimy co jest nie tak. Testując we dwóch nie znajdziemy tych problemów co grająca trzydziestka graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Października 2013 #83048 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Wiesz lvl to ja mam w dupie ;] Bo i tka go sie bije w 1h ;] Ale gracze nie widza o co chodzi ..... np przychodza z dworu i nei ma lvl wszystko stare moze byscie dali jakas wiadomosc ? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Października 2013 #83055 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Ale Misiej akurat fajne 10 hs 20000 expa Przydatne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Października 2013 #83059 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 No fajnie zrobione juz niech zostanie tak jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Października 2013 #83062 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Jak widzisz admin wiedział o co chodzi. Wystarczy zapytać na serwerze a nie robić aferę na forum. Poza tym są to awarie niezaplanowane. Następnym razem jak będę chciał zepsuć serwer, bo tak lubię, napiszę z wyprzedzeniem 24 godzinnym. A za kolejne 24h zaczniemy coś z tym robić, bo w międzyczasie będziemy informować każdego gracza o zaistniałej sytuacji. I tak serwer będzie stał z awarią około 2 dób. Ten scenariusz Ci odpowiada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Listopada 2013 #87702 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Zamykam, aby uniknąć niepotrzebnego odświeżania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Listopada 2013 #87703 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi