Gość Guest Napisano 20 Października 2013 #82743 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Twój nick podczas gry:.'Steafler~[*] Godzina, data zdarzenia:Nie pamiętam. Mapa:de_eldorado STEAM_ID / IP:' 83.8.162.194 ' Uzasadnienie:No jak widzicie troche zwlekałem z wrzuceniem ss'ów , ale po prostu informatyk nie miał kiedy przyjść , a przy mojej wiedzy komputerowej chociaż troche jej mam nie udało mi się ich odszukać na pc , wkońcu udało się , ale jak widać nie udało się dostać Ub , prosił bym o danie ostatniej szansy i obiecuje , że jeżeli nastąpi jeszcze kiedyś taka sytuacja typu ssy , postaram się szybciej to załatwić. Dziękuje pozdro Steafler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 20 Października 2013 #82752 Administrator Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Napisz do mnie na pw i zobaczymy co sie da zrobic. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 20 Października 2013 #82753 Administrator Udostępnij Napisano 20 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi