Gość Guest Napisano 20 Października 2013 #82562 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Twój nick podczas gry:Roy no naprawde to Roy(1) Godzina, data zdarzenia: o 12.15 około dziś Mapa:nwm jak sie nazywała STEAM_ID / IP:ip mam zmiene nesotrada.. Uzasadnienie:jak codzienie wchodze sb na serwa .. patrze roy już jest co sie dzieje przeciez mam hasło na klase premium .. i pisze do Veg na U a on wcale nie raguje a patrze ja dostałem bana za podszywke a pisałem zeby on dostał kicka czy coś innego a mogę udowodnic ze to ja bo mam rozmowe na gg jak kupowałem klase i inne takie jak ostatnyio dostałem bana przez pomyłke ale odrazu dostałe ub od Zippo czy jakoś Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 20 Października 2013 #82789 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Musimy poczekać na wypowiedź admina banującego . Ale jak masz hasło to nie wiem jak to się stało . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Października 2013 #82805 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 do zamknięcia administrator dał mi UB i zbanował osobę która się podszywała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 20 Października 2013 #82813 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: sytuacja wyjaśniona Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 20 Października 2013 #82905 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi