Gość Guest Napisano 20 Października 2013 #82562 Napisano 20 Października 2013 Twój nick podczas gry:Roy no naprawde to Roy(1) Godzina, data zdarzenia: o 12.15 około dziś Mapa:nwm jak sie nazywała STEAM_ID / IP:ip mam zmiene nesotrada.. Uzasadnienie:jak codzienie wchodze sb na serwa .. patrze roy już jest co sie dzieje przeciez mam hasło na klase premium .. i pisze do Veg na U a on wcale nie raguje a patrze ja dostałem bana za podszywke a pisałem zeby on dostał kicka czy coś innego a mogę udowodnic ze to ja bo mam rozmowe na gg jak kupowałem klase i inne takie jak ostatnyio dostałem bana przez pomyłke ale odrazu dostałe ub od Zippo czy jakoś Tak
LOVASSS Napisano 20 Października 2013 #82789 Napisano 20 Października 2013 Musimy poczekać na wypowiedź admina banującego . Ale jak masz hasło to nie wiem jak to się stało .
Gość Guest Napisano 20 Października 2013 #82805 Napisano 20 Października 2013 do zamknięcia administrator dał mi UB i zbanował osobę która się podszywała
jar|luki Napisano 20 Października 2013 #82813 Napisano 20 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: sytuacja wyjaśniona Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
BounDer Napisano 20 Października 2013 #82905 Napisano 20 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
Popularne Dni
20 Paź
5
Najaktywniejsi w tym temacie
BounDer 1 post
LOVASSS 1 post
jar|luki 1 post