Gość Guest Napisano 20 Października 2013 #82516 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Nick: Pogromca Wiek: 11 Doświadczenie (w byciu adminem): bylem dwa razy Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 1-2 dokładnie nie pamiętam Steam / NonSteam: NonSteam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: jak to zrobic Dlaczego TY .!: Nie wiem ale jak wyjdzie 1 admin to juz wchodzo cziteży a niektórzy włanczajo hacki Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4h Kontakt: skype , ts3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Października 2013 #82520 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Wiek 11 lat sorki ale na Nie i podanie będzoe odrzucone ponieważ wymagania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Października 2013 #82522 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Nie spełniasz wymagań, nie. P.S - słaby troll, poćwicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 20 Października 2013 #82523 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Jestem na Nie. -wiek -w podaniu szału nie ma Ale doceniam to , że piszesz prawde w podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Października 2013 #82525 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Jestem na Nie Dobrze że jesteś uczciwy i piszesz prawdziwy wiek, nie masz także steam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Października 2013 #82549 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Jestem na Nie Dobrze że jesteś uczciwy i piszesz prawdziwy wiek, nie masz także steam . Nom to co up . Dobrze ze z wiekiem nie klamiesz ;p. No wiec tak: - 11 lat zamiast 16 - Non steam zamiast Steama - Jedyne co dobre to godziny. Jestem Na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 20 Października 2013 #82744 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi