Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82409 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Twój nick podczas gry: epis (To nie mój nick jagby co) Godzina, data zdarzenia:Nie wiem która Mapa:Tez nie wiem STEAM_ID / IP:88.199.45.99 Uzasadnienie: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin HUbaBuba. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : epis [AMXBans] Reason : ' Wallhack + Aimbot ' [AMXBans] You can complain about your ban @ mh.mybans.eu [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 88.199.45.99 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 19 Października 2013 #82411 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 typ bana IP czyli na steamie powinieneś normalnie śmigać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82412 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi