Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82376 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Chciałbym prosić o wprowadzenie Dat na kanałach prywatnych tak jak to bylo kiedyś ponieważ robi się straszny syf jest ponad 50 kanałów z tego pewnie 30 nie używanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82444 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Od siebie dodam że w regulaminie jest coś o dacie na kanale ale nie jest to praktykowane(albo ja jako zwykły user nie widzę topic'ów kanałów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Października 2013 #82538 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Jest bo kiedyś jak pisałem regulamin to była data Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 20 Października 2013 #82581 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Jupik teraz się opamiętałeś? Straciłeś wszystkie rangi i dopiero zaczynasz działać... Byłeś opiekunem ts3 i tego nie zauważyłeś..? Co do daty to jestem na TAK, ale gdy ktoś wpisze w dacie, że ma urlop, to nie można mu usunąć kanału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 20 Października 2013 #82584 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Także na Tak. Ale też się dziwie , że gdy byłeś opiekunem nie zwróciłeś na to uwagi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Października 2013 #83067 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Trochę średnio widzę sens dodawania daty na kanale, zwłaszcza opisu urlop w topicu, no bo czy będzie osoba chętna aby sprawdzać w liście klientów kiedy ostatnio był właściciel kanału i czy nie buja, żeby nie poprawiać daty. A z datą to tak trochę dziwacznie może wyjść, nie wiem to by musiał opiekun wymyślić i ustalić jak dokładnie, np. tydzień na zmianę daty(że max 1 tyg się może różnić w obie strony), jak czas mija to np. na tydzień kanał zablokowany że nikt bez uprawnień nie może na niego wejść. I wtedy np. podanie o odblokowanie kanału albo poprosić kogoś z administracji żeby to zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Października 2013 #83215 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: Daty na kanałach zostały wprowadzone. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi