Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82371 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Nick: karmazynowa broda Wiek: już 15 Doświadczenie (w byciu adminem): Mam doświadczenie. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: chyba ok. 4 lat Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: mam dużo Dlaczego TY .!: Po tym resecie jest dużo cziterów i łamaczów regulaminu i chciałbym ogarnąć Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W weekendy tak z 4 H a od Pon do Pt. to z 2 H. Kontakt: GG, Steam PS. Czy na prawdę wiek jest dla was taki ważny??? Dajcie mi chociaż szanse, bo staram się o tego Admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82238 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Jestem na TAK ! Znam Brodę od paru lat, na serwerach na których był adminem radził sobie dobrze ! TAK !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 19 Października 2013 #82432 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 wiek - 16 wymagane // zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 19 Października 2013 #82433 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi