Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82368 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Wzór skargi: Data i godzina: 19/10/2013 godz : 20:15 Nick admina/gracza, który zawinił: HubaBuba Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina HUbaBuba. [AMXBans] Pozostalo ci 13 minut i 15 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : ReFleX >.< [AMXBans] Powod : ' miny w miejscach niedozwolonych , czytaj na Multi-head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ mh.mybans.eu [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 899498926 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 89.65.68.67 ' [AMXBans] ======================================= Świadkowie: hltv / gracze grajacy o godz 20:15 na mapie de_inferno. Uzasadnienie: Gramy inferno ;p zagonilem na jednego typka ze kladzie miny na bsie... dostal 30 minut. Potem ja grając duchem kapitana i majac perk " mozg generala " tez dostalem bana za miny. No jak. ? duch nie ma MIN ! PS: Niestety HLtv nie dziala i nie mam demka z godz 20 z mapy inferno. ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82370 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Hltv jest dowodem. Twoim obowiązkiem jest danie nam linku do hltv w którym stała się ta sytuacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82375 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Sula możesz mi wytłumaczyć jak to ogarnąć. ? Świeży jestem w takich sprawach ;p ( mały staz w csie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82377 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Żeby mieć link z hltv to tak: nad sb(czat na stronie) masz listę serwerów( wiesz dd2, cod mody itd) masz tam serwer na którym grasz i po prawej stronie masz napis "hltv" klikasz w niego jak już to zrobiles to po środku masz datę, szukasz tam tej godz 20:15, ale nie dokładnie tej tylko przed czyli np 20... po lewej stronie masz mapę czyli inferno a po drugiej "pobierz" klikasz pobierz i już masz A i jeszcze jedno zbanowal cie admin HUbaBuba a nie edek ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82415 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Na poprzedniej mapie grał Saperem oraz stawiał miny w przejściu. Min nie dało się przeskoczyć w żaden sposób, za to dostał bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82416 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 No tak gracz grał na wcześniejszej mapie saperem i nie zdarzylem dac mu bana , to dostal bana na inferno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Października 2013 #82468 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Czekamy na demko. Widze ze juz na mnie by poszlo ;p. Nauczcie sie sprawdzac w bansie kto banuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Października 2013 #82519 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Heheszky. masz pecha bo saperem gralem tylko na nicku :ReFleX !. na nicku ReFleX >.< nie gralem saperem. dlaczego zmieniam nick. ? bo mam buga z lvlami. Dema nie bd bo hltv nie dziala od wczoraj od godz 13. Jeszcze wchodze po banie i na say'u wolder napisał : Dlaczego dostałem bana za miny na nick ReFleX. ? ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Ban był niesłuszy a ty huba sie pilnuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 20 Października 2013 #82906 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: Brak dowodów Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi