Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82287 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Zauważcie sami, że na servie NIC nie robicie poza resetami lvl,ranku,misji,klanu . 1.Może byście tak naprawili te klany. Chodzi o to, że po starcie rundy można tylko dodawać a w trakcie gry piszę, że nie jesteśmy liderem . 2.Zmienili klase Plutonowy, który na 1 lvl ma po 90,60 w staty co inne klasy maja po 15,20. Opis klasy tez jest zły pisze, że ma 1 rakiete a ma 2. 3.Rakiety moim zdaniem bija za duzo mialem 300 lvl smiercia podlecial 160 lvl puścił 1 rakiete dobil usp i po mnie... 4.Kolejnym problemem są klasy zwykle co maja 1/9,1/14,1/13 itp. Moim zdaniem jest to bez sensu, gdyż gracz mając 350 lvl pada jak gówno od takiej klasy bo to wchodzi zby często np taki Inżynier czy tez Generał to zabija przeważnie z tego .... 5.Jest dużo klas którymi nikt nie gra typu Powstaniec,Porucznik itp . Może zamiast tych klas wprowadzić jakieś nowe ? Bo połowa serwa gra Duch Kapitana lub Premium . 6.Zmiany w Regulaminie : -Zakaz bugowania rakietek, tzn. puszczanie ich po końcu rundy na resp wroga -Wyrzucanie HE, Predator'a, rakiet, używanie autodestrukcji oraz innych materiałów wybuchowych na resp wroga przed 10s po rozpoczęciu rundy. Bo plutonowy rashuje jak chce nawet z respa nie mozna ruszyc jak jest np mapa Eldorado. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82295 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Ja tylko napisze ze plutonowy nie ma 2 rakiet ;p. Czasami sie tak tylko buguje. Co do nowych klas to jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82297 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 No to masz kolejny bug serva a H@ nic nie robią ;] Poza tym ze zbierają kase za premki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82311 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Will po dzisiejszym twoim " wkurfieniu " wkoncu napisales co cb gryzie ;d Co do klas 1/12 etc podobno bd one zmienione ( balans klas ) . Jestem za propozycjami bo na serio jest zle ;p Teraz kazdy pyka inrzynierem ;x Przydaloby sie zrobic tym " liczacym na fart " czlekom malego psikusa ;p Pzdr ;d ReFleX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82344 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Najlepsze jest to, że teraz każdy milczy . ;]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82372 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Ja popieram, bo faktycznie to jest denerwujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82441 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 MOZE TAK BY SIE JAKIS ADMIN WYPOWIEDZIAL ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Października 2013 #82542 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Co do plutonowego to rzeczywiście ma on za mocne staty można je troszkę obniżyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 21 Października 2013 #83133 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Dla mnie klasy inżynier i generał albo powinny stać się premkami albo powinno się je troche pogorszyć, bo 1/14 wchodzi sporo razy, i ja bym proponował zmienić to chociaż do 1/20 oraz zmienił ilość apteczek bo zdarza się że pakuje się w inżyniera całe magazynki a on walnie 3 apteczki i można mu zadać1200 dmg a on dalej stoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Października 2013 #83163 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 DOkładnie chudy trzeba je troche pogorszyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 21 Października 2013 #83360 Administrator Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Tak jak juz pare razy pisalem. Cod mod ten na pewno w najblizszych dniach przejdzie znaczne zmiany na pewno na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Listopada 2013 #87700 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Listopada 2013 #87701 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi