Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82198 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Siemanko! Z uwagi na to że wasze serwery coraz bardziej mi się podobają proponuje... że odkupię wszystkie serwery, domeny itp, lub przynajmniej część udziałów. Mam ochotę rozbudować ten serwer, przydało by się zwiększenie ilości max graczy, mogę nawet postawić serwer u siebie w domu, mam łącze 100Mb. Przydała by się też dobra reklama na serwer. Propozycja jest jak najbardziej poważna, a ilość funduszy raczej do potrzeb tutaj to nie zabraknie. Jeśli jesteście zainteresowani sprzedażą bądź współpracą zapraszam do kontaktu na forum lub serwerze Jail. Pozdrawiam Patryk (Vacek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82207 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Nie sprzedamy serwerów ani domen. Jeśli chcesz wspomóc sieć zapraszam na ts do rozmowy. Termin dowolny, oczekuję na propozycję na PW. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi