Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82094 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Nick:Lionblade Wiek:16 lat Doświadczenie w byciu adminem:Dość duże miałem nie raz . Znajomość AMXX w skali 1-10:około 9 Staż w cs`ie:Już będzie 6 lat Steam / NonSteam:steam Dlaczego Ty!: Ponieważ spędzam bardzo dużo czasu na serwerze jak i na forum i bardzo mi zależy . Zdarza się teraz że nie ma admina a jest łamanie regulaminu . Sądzę że ogarnę można dać mi szanse . Czas jaki dziennie poświecasz na cs`a:5h dziennie Kontakt:gg 47625245 skype Barteeeek steam chuckskull555 mail [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82096 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Jestem na Wielkie TAK miło się z nim gra wymagania spełnione napewno ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82097 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Ogarnięty, nie klnie, można z nim pogadać. Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82098 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Tez jestem na Tak. Ale graj na Steamie nie na non steamie. Ale admina i tak na Steam Id sie daje wiec spoko. - Wiek jest, - Godizny sa, - Gra brardzo czesto, - Da sie znim pogadac, - Steam jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82106 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Widać, że 16 lat. Nie łamiesz regulaminu ? Szkoda, że nie zrobiłem SS Twojego SG i tego, jak byłeś za mapą. Na rozgrzewce nawalasz HE, stawiasz SG w takim miejscu, że hostów nie można odprowadzić, a o skakniu po TXT nawet nie wspomnę. Jestem na NIE ! Pozdrawiam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82113 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Ortografia leży, w "dlaczego Ty" opisałeś raczej skargę na admina a nie Twoje zalety, świetna autoprezentacja.. Ostatnio rzadko grasz, ja jestem na NIE. Do poprawy przede wszystkim aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 19 Października 2013 #82126 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Dokładnie, znowu zaczynasz pleść głupoty, nie wiem czy Ty jesteś ślepy czy co ale poprawiłem się i napisałem że stawiałem sg uniemożliwiający uratowanie hostów więc... Ja jestem neutral. Nie mam powodów żeby go odrzucić aby i przyjąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 20 Października 2013 #82802 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 znam Ciebie jako gracza który łamie regulaminy i nie widzę Ciebie na tym stanowisku - zapraszam na TS'a jak chcesz pogadać o tym - odwołanie do H@= przekierowanie do mnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 20 Października 2013 #82803 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi