Skocz do zawartości

Znikajacy lvl? Tego jeszcze nie było.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

[align=center]Witam! [/align]

Ja sie pytam co to ma byc? Nie dosc ze zrobiliscie reset, a nie zresetowaliscie misji, rankingu, wyzwan, to co nabije na jakiejs mapie lvl na Smierci, to na nastepnej level mi sie resetuje!. Gdyby nie te wasze bugi mialbym juz z 60-70 lvl...  Ządam naprawienie tego buga, bo nie widze sensu mojej gry oraz oddanie mi lvla nabitego po resecie, bo nie po to poswiecam swoj czas na gre i pilnowanie serwera, zeby co mape nabijac nowy lvl ....

/regulamin forum "VII. Zabrania się pisania całego postu kolorem. Ten punkt tyczy się także moderatorów, administratorów! Kolory są po to, aby podkreślić jakieś ważne słowo etc." Admin nie może posiadać ostrzeżeń, masz czas 24h żeby odpracować. /Consecuente

Najlepiej napisac to co ty napisales... Ktos gra i poswieca kase i czas na gre. Nie po to robie zeby teraz czekac. Nie jest to moja wina lecz serwera. Wiec nie pisz tak bo to tylko bardziej denerwuje ludzi. Ktos ma czas na gre wlasnie na weekendzie, a nie moze, bo mu sie level kasuje ;/.

Tez mialem dzis buga ;d wbilem 41 lv po next mapce mi sie zresetowal na 1 lv ;p ale rlg CS'a rozwiązał problem ;p

Nie ma co spinać ;d fajnie ze jest reset tylko jeszcze czekamy na reset misji i balans klas ;p

,,Ktos gra i poswieca kase i czas na gre. Nie po to robie zeby teraz czekac" No tylko mi się tutaj nie rozpłacz.Jak byś nie wyleciał z mordą to bym tego nie napisał, inni jakoś potrafią normalnie zgłosić, że coś jest źle ale to Cię chyba przerasta.

Wczoraj h@ coś wgrywali i to nie ich wina, sam grałem wtedy i nagle serwer się wyłączył i straciłem 307lvl i nie narzekam, i tak za jakiś czas byłby reset lvl więc nie ma co się spinać, szczególnie Ty EDEK jesteś adminem a najbardziej siejesz ferment. Z pewnością jeżeli każdemu się zresetowały lvl to będzie całkowity reset na serwerze.

Chudy jesli nie wiesz co sie dzieje to nie pisz. Byl calkowity reset lvli, ale ja nie placze ze stracilem 200+ lvl, ale chodzi o to ze teraz co mape aksuje mi sie lvl, wiec co ma piernik do wiatraka?

Swego czasu na serwerze cod201 miałem podobną sytuację i nic się z tym nie dało zrobić prócz zmiany nicku. Po resecie level`u sytuacja wróciła do normy. Reset dzisiaj stał się faktem. Miłej gry i expienia.

//zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...