Gość Guest Napisano 18 Października 2013 #81922 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 siema. pytam o co chodzi. [??!] rozumiem ,że admin/-ka ma lekką rękę i lecą bany za koleją ,ale mi niby za co ?! wtf?! [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 2 godzin , 58 minut i 18 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : *le lama [AMXBans] Powod : ' Obraza +kultura do kobiety : ) ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ mh.mybans.eu [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 34327867 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 77.255.49.16 ' [AMXBans] =============================================== nawet słowem nie odezwałam się do admina/-ki ? gdzie jest grosz solidarnośći!? UBIEGAM O ODWOŁANIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2013 #81924 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 I masz jeszcze czelność pisać odwołanie proszę ;] http://speedy.sh/fY3wk/lamaaa.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2013 #81925 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 haha,no bez jaj ! przecież to nie do ciebie do tego Daniela ;o hahaha,mam czelność. no sorry. to nie do ciebie. nawet nie widzialam twojego say'u ;o teraz dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2013 #81926 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Udowodnij to ;]Jeżeli nie do mnie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2013 #81927 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Z chęcią posłucham co miało to znaczyć, bo gość prosi o lajki a Twoja odpowiedź ni w ząb nie pasuje. Jak sądzę na pewno odpowiedź na wypowiedź, której nie widać na screen`ie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2013 #81928 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 jesteście zabawni. to nie miało na celu nikogo urazić ,tym bardziej kobiety. co to miało znaczyć? zwyczajny kaprys,od tak? sobie napisałam ? śmiesznym jest ,że typek żebrze o lajki. jakoś mi się skojarzyło. pf.. z resztą we wcześniejszych tekstach w konsoli mówi o ask.fm i odpowiedziałam : 'ask jest dla gimbazy' więc skąd to zamieszanie skoro to nie tyczyło się owej administratorki?? funny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2013 #81929 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Zabawne jest Twoje tłumaczenie, bo: 1. albo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, 2. albo to jednak było do adminki, a że wybrnąć ciężko przytaczasz nielogiczne tłumaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2013 #81932 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 srsly. z resztą co mi tam. swoje wiem. poczekam a co mnie zbawi. tu: http://speedy.sh/x42nq/assk.bmp nawet nie ma 'tej' jej wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2013 #81933 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi