Gość Guest Napisano 18 Października 2013 #81905 Napisano 18 Października 2013 Ja Frig Witam z tej strony redaktorka Multi-Head,masz może chwilkę na wywiad ? Tak,mam. Dobrze na sam początek przedstaw się , powiedz ile masz lat i gdzie mieszkasz. Jestem Dawid, mam 15 lat i mieszkam w Radomiu. Opowiedz coś o swoim mieście. Radom jest siedzibą wielu instytucji o regionalnym znaczeniu.Miasto jest organizatorem pokazów lotniczych Air Show. Masz jakieś plany na przyszłość? Mam zamiar iść do szkoły budowlanki na kierunek Geodeta. To życzę Ci samych sukcesów.A jak ci idzie w szkole? A dobrze mi idzie. Masz rodzeństwo ? Tak,mam brata. Masz jakieś zainteresowania? Tak mam.Moje zainteresowania to sport i cs. Dobrze,jaki jest twój ulubiony rodzaj muzyki ? Nie mam ulubionego rodzaju muzyki.Słucham prawie każdego rodzaju. Znasz jakieś kawały?Jak tak,to jakie ? Policjant zatrzymuje samochód, którym jadą trzy osoby. - Gratuluję - mówi policjant - jest pan tysięcznym kierowcą, który przejechał nową szosą. Oto nagroda pieniężna od firmy budującej drogi! Obok pojawia się reporter i pyta: - Na co wyda pan te pieniądze? - No cóż - odpowiada po namyśle kierowca - chyba w końcu zrobię prawo jazdy... Żona kierowcy z przerażeniem: - Nie słuchajcie go panowie... On zawsze lubi żartować, gdy za dużo wypije! W tym momencie z drzemki budzi się, siedzący z tylu dziadek i widząc policjanta zauważa: - A nie mówiłem, że skradzionym samochodem daleko nie zajedziemy!... Dobrze,przejdźmy teraz w grę Counter Strike.Od kiedy zacząłeś grać w cs'a ? Zacząłem grać , jak miałem 10 lat. Jak trafiłeś na Multi-Head ? Na Multi-head trafiłem tak naprawdę przez przypadek , gdyż serwerownia na jakiej grałem sie rozpadła grałem tam na jb i szukałem i znalazłem tego jb i od tamtego czasu gram na nim. Ja będę mówiła początek zdania,a Ty dokończysz OK? Ok. Jestem.. smutny Lubię.. grać w koszykówkę Kocham.. spać Ok,zbliżamy się do końca wywiadu.Chcesz kogoś pozdrowić ? Tak,chcę pozdrowić Varga i życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia . Chce pozdrowić redaktorkę tego wywiadu i całą serwerownie Multi-head Dziękuje serdecznie za wywiad,miłego dnia . Dziękuje nawzajem.
#RELOP Napisano 18 Października 2013 #81923 Napisano 18 Października 2013 Specjalnie zmieniłaś rozmiar czcionki na 18, żeby wydawało się, że dużo? Wywiad trochę krótki. Nie można pisać czerwonym kolorem. W wywiadzie jest sporo błędów: - po przecinkach robi się przerwę, -mody serwera pisze się z dużej litery, -przed kropką się nie robi spacji, -po kropce robi się przerwę-kilka błędów ort. np. "serwerownie", -nie ma koloru dla tej wypowiedzi w wywiadzie "Policjant zatrzymuje samochód, którym jadą trzy osoby. " . Ćwicz, staraj się, a będzie Ci szło bardzo dobrze.
Varg Napisano 18 Października 2013 #81934 Napisano 18 Października 2013 Masa błędów ortograficznych oraz interpunkcyjnych, mnóstwo niepotrzebnych spacji i brak oryginalności pytań. Staraj się robić jakieś wywiady tematyczne, nie rób tego, co już było. Wywiad potwornie byle jaki, oraz na wskroś nieciekawy. Zaopatrz się przed następnym wywiadem w pytania, pomyśl o czym chcesz robić wywiad, a następnie pomyśl z kim taki wywiad możesz przeprowadzić.
Gość Guest Napisano 18 Października 2013 #80166 Napisano 18 Października 2013 Przepraszam was. Będę ćwiczyć.
Gość Guest Napisano 18 Października 2013 #80163 Napisano 18 Października 2013 Jak na początek nie jest źle jak już było mówione jest trochę wpadek,ale jak będziesz ćwiczyć ładniej wszystko będzie wyglądać.Być mistrzem trzeba ćwiczeń.
`Shooter. Napisano 18 Października 2013 #81949 Napisano 18 Października 2013 To jest twój początek w redakcji, nie mogę powiedzieć że było dobrze bo było źle. Ćwicz a będzie coraz lepiej
Nataliaa. Napisano 19 Października 2013 #82050 Napisano 19 Października 2013 Trening czyni mistrza Ćwicz dalej , a na pewno będzie lepiej
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82070 Napisano 19 Października 2013 Pytania są powtarzane z innych wywiadów, trochę błędów i nie ma żadnej nowości. Ćwicz żeby te wywiady były ciekawe i trochę rozwinięte
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82072 Napisano 19 Października 2013 Ćwicz nad ortografiom a będzie szło ci dobrze dodaj też jakieś swoje pytania:)
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82099 Napisano 19 Października 2013 Ćwicz nad ortografiom a będzie szło ci dobrze dodaj też jakieś swoje pytania:) Ty też ćwicz *ortografią .
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82104 Napisano 19 Października 2013 Troche błędów ortograficznych, ale ciekawy wywiad.Początki są zawsze trudne !
Gość Guest Napisano 21 Października 2013 #83046 Napisano 21 Października 2013 Tak jak wyzej Trenig czyni mistrza.
Sy[K]uS Napisano 14 Listopada 2013 #91315 Napisano 14 Listopada 2013 Z czasem każdy dojdzie do wprawy Czytając kawał, poprawiłem sobie humor
Gość Guest Napisano 17 Listopada 2013 #92632 Napisano 17 Listopada 2013 Oprócz ortografii to wywiad naprawdę fajny
Gość Guest Napisano 21 Listopada 2013 #94110 Napisano 21 Listopada 2013 Wywiad strasznie krótki i mało rozwinięte pytania. Sądzę, że powinnaś popracować bardziej nad tym. Nie było źle, ale mogło być lepiej. ;-)
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
1
Popularne Dni
18 Paź
6
19 Paź
5
21 Paź