Gość Guest Napisano 18 Października 2013 #81905 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Ja Frig Witam z tej strony redaktorka Multi-Head,masz może chwilkę na wywiad ? Tak,mam. Dobrze na sam początek przedstaw się , powiedz ile masz lat i gdzie mieszkasz. Jestem Dawid, mam 15 lat i mieszkam w Radomiu. Opowiedz coś o swoim mieście. Radom jest siedzibą wielu instytucji o regionalnym znaczeniu.Miasto jest organizatorem pokazów lotniczych Air Show. Masz jakieś plany na przyszłość? Mam zamiar iść do szkoły budowlanki na kierunek Geodeta. To życzę Ci samych sukcesów.A jak ci idzie w szkole? A dobrze mi idzie. Masz rodzeństwo ? Tak,mam brata. Masz jakieś zainteresowania? Tak mam.Moje zainteresowania to sport i cs. Dobrze,jaki jest twój ulubiony rodzaj muzyki ? Nie mam ulubionego rodzaju muzyki.Słucham prawie każdego rodzaju. Znasz jakieś kawały?Jak tak,to jakie ? Policjant zatrzymuje samochód, którym jadą trzy osoby. - Gratuluję - mówi policjant - jest pan tysięcznym kierowcą, który przejechał nową szosą. Oto nagroda pieniężna od firmy budującej drogi! Obok pojawia się reporter i pyta: - Na co wyda pan te pieniądze? - No cóż - odpowiada po namyśle kierowca - chyba w końcu zrobię prawo jazdy... Żona kierowcy z przerażeniem: - Nie słuchajcie go panowie... On zawsze lubi żartować, gdy za dużo wypije! W tym momencie z drzemki budzi się, siedzący z tylu dziadek i widząc policjanta zauważa: - A nie mówiłem, że skradzionym samochodem daleko nie zajedziemy!... Dobrze,przejdźmy teraz w grę Counter Strike.Od kiedy zacząłeś grać w cs'a ? Zacząłem grać , jak miałem 10 lat. Jak trafiłeś na Multi-Head ? Na Multi-head trafiłem tak naprawdę przez przypadek , gdyż serwerownia na jakiej grałem sie rozpadła grałem tam na jb i szukałem i znalazłem tego jb i od tamtego czasu gram na nim. Ja będę mówiła początek zdania,a Ty dokończysz OK? Ok. Jestem.. smutny Lubię.. grać w koszykówkę Kocham.. spać Ok,zbliżamy się do końca wywiadu.Chcesz kogoś pozdrowić ? Tak,chcę pozdrowić Varga i życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia . Chce pozdrowić redaktorkę tego wywiadu i całą serwerownie Multi-head Dziękuje serdecznie za wywiad,miłego dnia . Dziękuje nawzajem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 18 Października 2013 #81923 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Specjalnie zmieniłaś rozmiar czcionki na 18, żeby wydawało się, że dużo? Wywiad trochę krótki. Nie można pisać czerwonym kolorem. W wywiadzie jest sporo błędów: - po przecinkach robi się przerwę, -mody serwera pisze się z dużej litery, -przed kropką się nie robi spacji, -po kropce robi się przerwę-kilka błędów ort. np. "serwerownie", -nie ma koloru dla tej wypowiedzi w wywiadzie "Policjant zatrzymuje samochód, którym jadą trzy osoby. " . Ćwicz, staraj się, a będzie Ci szło bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 18 Października 2013 #81934 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Masa błędów ortograficznych oraz interpunkcyjnych, mnóstwo niepotrzebnych spacji i brak oryginalności pytań. Staraj się robić jakieś wywiady tematyczne, nie rób tego, co już było. Wywiad potwornie byle jaki, oraz na wskroś nieciekawy. Zaopatrz się przed następnym wywiadem w pytania, pomyśl o czym chcesz robić wywiad, a następnie pomyśl z kim taki wywiad możesz przeprowadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2013 #80166 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Przepraszam was. Będę ćwiczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2013 #80163 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Jak na początek nie jest źle jak już było mówione jest trochę wpadek,ale jak będziesz ćwiczyć ładniej wszystko będzie wyglądać.Być mistrzem trzeba ćwiczeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 18 Października 2013 #81949 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 To jest twój początek w redakcji, nie mogę powiedzieć że było dobrze bo było źle. Ćwicz a będzie coraz lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 19 Października 2013 #82050 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Trening czyni mistrza Ćwicz dalej , a na pewno będzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82070 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Pytania są powtarzane z innych wywiadów, trochę błędów i nie ma żadnej nowości. Ćwicz żeby te wywiady były ciekawe i trochę rozwinięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82072 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Ćwicz nad ortografiom a będzie szło ci dobrze dodaj też jakieś swoje pytania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82099 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Ćwicz nad ortografiom a będzie szło ci dobrze dodaj też jakieś swoje pytania:) Ty też ćwicz *ortografią . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82104 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Troche błędów ortograficznych, ale ciekawy wywiad.Początki są zawsze trudne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Października 2013 #83046 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Tak jak wyzej Trenig czyni mistrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 14 Listopada 2013 #91315 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Z czasem każdy dojdzie do wprawy Czytając kawał, poprawiłem sobie humor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Listopada 2013 #92632 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Oprócz ortografii to wywiad naprawdę fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Listopada 2013 #94110 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Wywiad strasznie krótki i mało rozwinięte pytania. Sądzę, że powinnaś popracować bardziej nad tym. Nie było źle, ale mogło być lepiej. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi