Gość Guest Napisano 18 Października 2013 #81856 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Twój nick podczas gry:Lionblade Godzina, data zdarzenia:teraz Mapa:italy STEAM_ID / IP:mam zmienne Uzasadnienie:Dostałem bana za łamanie regulaminu " Lamiesz notorycznie regulamin " mógłbyś mi wyjaśnić i podać dowody łamania tego regulaminu bo jakoś nie wiem co robiłem źle . A regulamin znam na pamięć i wiem co robić a czego nie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 18 Października 2013 #81859 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Zgłoszono mi na Ts, że łamiesz regulamin, chodzisz po txt, kładziesz sentry guny w miejscach gdzie nie dojdzie siępo hosty, Satanek mi kazał wejść i Cie zbanować na tyle czasu. Ban słuszny. Odczekaj 30minut. Skargi były na Ciebie już nie raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2013 #81864 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Chudy ale powiedz mi czy jest na to dowód . Sprawdź sobie HLTV i zobacz czy stawiałem to SG i czy chodziłem po TXT . Bo ja sobie przypominam że nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2013 #81869 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Moim zdaniem (ja bym tak zrobil) ze jak nie widze danego zdarzenia to nie banuje. Ale pozostawie do roztrzygniecia wyzszej instancji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 18 Października 2013 #81874 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Wyjaśniłem wszystko na ts. Satanek i dwóch graczy było na ts'ie gdy zgłaszano mi Liona i Satanek kazał mi go zbanować bo już nie pierwszy raz lecą skargi na niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2013 #81878 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Chudy to jeśli nie pierwszy raz to dlaczego pierwszy raz dostałem bana ?? Widzę że kantujesz . Mówisz że SG stawiałem u hostów a jak pamiętam to tam się nie da . Następnym razem banuj jak będziesz miał pewne info a nie . Tak samo dostał bana bystry za podszywkę za twoją nie uwagę . Ogarniesz się albo stracisz admina bo widać że się nie nadajesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 18 Października 2013 #81906 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Napisałem że w miejscach które uniemożliwiają dojście do hostów, a bystry dostał bana przez przypadek ponieważ mi źle wytłumaczył pewien gracz który to jest gracz który się podszywa -.- ochłoń już, a co do skarg to chyba Satanek by nie zmyślał skoro jest super adminem, to chyba logiczne i proponuje ogarnijcie się z bystrym bo błaznów z siebie robicie ... Tyle z mojej strony, nie będę spamował w tym zbędnym temacie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2013 #81908 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Błzana to ty robisz z siebie to tu piszesz co innego a na ts3 coś innego jesteś żałosny jak dla mnie ... Proszę o wypowiedzenie się czerwonych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2013 #81937 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 To może poczekamy na wypowiedź Prosatanka. Myślę, że rozjaśni nam w pełni sytuację. Co do stawiania sg, proszę admina o rozpisanie demka wcześniej zamieszczając je na forum. Dawanie banów, bo ktoś powiedział, jest co najmniej niewybaczalne. Banujemy gdy mamy dowody (spect) lub jesteśmy pewni (w przypadku wh i aim). Co nie znaczy, że w przypadku cheat`ów nie możemy się pomylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 20 Października 2013 #82799 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Lionblade Twoj nick jest mi bardzo dobrze znany... nie łamiesz regulaminów?? śmieszne tylko 1 z h@ usunął Twoich 7 banów jak nie więcej - przykład że dostałeś ss'y robione wrzucałeś je a w AMX nie ma tego że miałeś robione http://multi-head.pl/index.php?/topic/14410-lion-ss/... wiecznie słyszę na TS'ie o Twojej grze jaką prezentujesz w grze gdy nie ma adminów... owszem ja powiedziałem by dać mu bana bo nie raz i przy mnie łamałeś regulamin pamiętam sytuacje na assalut dostałeś bana za stawianie SG w niedozwolonym miejscu i na koniec napisałeś "dzięki"... - tego też nie ma w AMX ale takie osoby jak Ty które łamią często regulamin pamiętam dobrze... Skargę myślę by zamknąć i zostawić do wyjaśnienia H@ i tak na marginesie to się odwołujesz?? hmm ban dawno minął... a jeżeli to jest skarga to pokazujesz nam jak bardzo znasz forum - i od razu widać że forum masz ogarnięte http://speedy.sh/H5gJK/nazwa-1310181726-cs-italy2.dem 8min -sg może jakoś by się udało przejść 10;25 - początek tury i 10;27 sg uniemożliwia już przejście 3 drogi są obstawione ( lewa strona, po prawej schody i na wprost) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi