Skocz do zawartości

O co biega

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas gry:Lionblade

Godzina, data zdarzenia:teraz

Mapa:italy

STEAM_ID / IP:mam zmienne

Uzasadnienie:Dostałem bana za łamanie regulaminu " Lamiesz notorycznie regulamin " mógłbyś mi wyjaśnić i podać dowody łamania tego regulaminu bo jakoś nie wiem co robiłem źle . A regulamin znam na pamięć i wiem co robić a czego nie ....

Chudy to jeśli nie pierwszy raz to dlaczego pierwszy raz dostałem bana ?? Widzę że kantujesz . Mówisz że SG stawiałem u hostów a jak pamiętam to tam się nie da . Następnym razem banuj jak będziesz miał pewne info a nie . Tak samo dostał bana bystry za podszywkę  za twoją nie uwagę . Ogarniesz się albo stracisz admina bo widać że się nie nadajesz .

Napisałem że w miejscach które uniemożliwiają dojście do hostów, a bystry dostał bana przez przypadek ponieważ mi źle wytłumaczył pewien gracz który to jest gracz który się podszywa -.-

ochłoń już, a  co do skarg to chyba Satanek by nie zmyślał skoro jest super adminem, to chyba logiczne i proponuje ogarnijcie się z bystrym bo błaznów z siebie robicie ...

Tyle z mojej strony, nie będę spamował w tym zbędnym temacie .

To może poczekamy na wypowiedź Prosatanka. Myślę, że rozjaśni nam w pełni sytuację. Co do stawiania sg, proszę admina o rozpisanie demka wcześniej zamieszczając je na forum. Dawanie banów, bo ktoś powiedział, jest co najmniej niewybaczalne. Banujemy gdy mamy dowody (spect) lub jesteśmy pewni (w przypadku wh i aim). Co nie znaczy, że w przypadku cheat`ów nie możemy się pomylić.

Lionblade Twoj nick jest mi bardzo dobrze znany... nie łamiesz regulaminów?? śmieszne tylko 1 z h@ usunął Twoich 7 banów jak nie więcej - przykład że dostałeś ss'y robione wrzucałeś je a w AMX nie ma tego że miałeś robione http://multi-head.pl/index.php?/topic/14410-lion-ss/... wiecznie słyszę na TS'ie o Twojej grze jaką prezentujesz w grze gdy nie ma adminów...  owszem ja powiedziałem by dać mu bana bo nie raz i przy mnie łamałeś regulamin pamiętam sytuacje na assalut dostałeś bana za stawianie SG w niedozwolonym miejscu i na koniec napisałeś "dzięki"... - tego też nie ma w AMX ale takie osoby jak Ty które łamią często regulamin pamiętam dobrze... Skargę myślę by zamknąć i zostawić do wyjaśnienia H@

i tak na marginesie to się odwołujesz?? hmm ban dawno minął... a jeżeli to jest skarga to pokazujesz nam jak bardzo znasz forum - i od razu widać że forum masz ogarnięte

http://speedy.sh/H5gJK/nazwa-1310181726-cs-italy2.dem

8min -sg może jakoś by się udało przejść

10;25 - początek tury i 10;27 sg uniemożliwia już przejście 3 drogi są obstawione ( lewa strona, po prawej schody i na wprost) 

pozdro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...