Gość Guest Napisano 17 Października 2013 #81781 Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Nick: mAjster . Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem kilka razy. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: ok. 4 lat Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/mAjster%20./80.72.43.106:27022/ Dlaczego TY .!: Chciałbym pomóc adminom jak i graczom na COD 800lv, zdarza się, że ktoś odpalony wejdzie, wtedy nie ma adminów, więc mógłbym temu zapobiec jeśli dostanę szansę Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4h. Kontakt: Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 17 Października 2013 #81783 Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Jestem na tak, spełniasz wszelkie wymagania, więc można Ci dać admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2013 #79840 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Troche słaba aktywność na forum,ale wymagania spełniasz.Na TAK //Nie grasz na tym serverze, więc skąd możesz wiedzieć co dany gracz reprezentuje ? +1 za Spam / LOVO`ley D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 18 Października 2013 #81798 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Przepraszam, że się wypowiem po raz drugi w tym podaniu, nie wiem czy za to są kary ale mimo to ją przyjmę. TiGeR czy nie masz innego sposobu na nabijanie postów, po chusteczkę się udzielasz w działach COD 800lv jak ja Ciebie tam nigdy nie widziałem a ostatnio usłyszałem od pewnej wysoko ustawionej osoby na Multi-Head pytanie " Czy admin powinien być w grze czy na forum ? " Przestań się udzielać tutaj bo Twoje posty nic nie znaczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2013 #81801 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Pozostaje dla mnie Neutral //Twoja wypowiedź nie wnosi nic do tematu - Upomnienie / LOVO`ley D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2013 #81821 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Jestem na Tak. -Aktywny na forum i serwerze -Miły i myśle że ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2013 #81824 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 jestem na nie //Twoja wypowiedź nie wnosi nic do tematu - Upomnienie / LOVO`ley D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 18 Października 2013 #81853 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Jestem na Tak. -Widuję go na serwerze -kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2013 #81855 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Jestem na NIE w dzien niewiduje cie na serwie. Wchodzisz tylko wieczorem. Jak zobacze cie w dzien to mozliwe ze dam na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2013 #81862 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 na Nie mało Cię widzę na serwerze godziny masz ale jakoś Cię nie widzę i jeszcze aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2013 #81865 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 - Mała aktywnosc na forum - Na serwerze cie widze ale rzadko - Steama masz, Wiec ja narazie Neutral. Jak poznam na serwerze to zmienie zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2013 #81880 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Na serwerze widziałem Cię rzadko, aktywność na forum mi wisi, bo Ty masz być adminem na serwie, a nie forum. Ja pozostaję przy neutralnym głosie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2013 #81963 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Ja jestem na tak, o każdej porze dnia przyda się admin. A przecież kolega spełnia wymagania, wydaje się być ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 19 Października 2013 #82452 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi