Gość Guest Napisano 17 Października 2013 #81766 Napisano 17 Października 2013 admin chudy dal mi bana niby za zbugowanie klasy a ja nic nie zbugowalem on mnie nie lubi i banuje mnie co raz nie wiem kto dal mu admina ale on sie nie nadaje wcale do tego
LOVASSS Napisano 17 Października 2013 #81777 Napisano 17 Października 2013 Edytuj swój post , przedstaw dowody i dostosuj się do wzoru . Jeżeli tego nie zrobisz skarga zostanie rozpatrzona negatywnie.
Chudy Napisano 17 Października 2013 #81784 Napisano 17 Października 2013 Po pierwsze to dostosuj się do wzoru Po drugie jesteś mi obojętny, ja tylko wypełniam swoje zadanie powierzone z góry przez h@ Po trzecie, zbugowałeś klasę, sprawdzałem Cie od kilku rund, brałem pod uwagę oczywiście klasę, perki, czy może masz radar ( sprawdzając czy wiesz gdzie masz wrogów), więc tak, Generał nie posiada duchów, nie miałeś itemu oraz nie wyglądało na to żebyś miał wrogów na radarze, a dziwnym biegnąc na Ciebie zainkasowałeś mi 2 duchy i się wypierasz mówiąc, że to są miny, hmm i takie pytanie do samego Ciebie, od kiedy miny latają co ? Czy może ją we mnie rzuciłeś ? Ban był słuszny a dostałeś go na 30 minut a już dawno czas bana upłynął.
Gość Guest Napisano 17 Października 2013 #81785 Napisano 17 Października 2013 Skarga nie słuszna za to ban słuszny, grałem na serwerze kiedy byliście razem, i zgodzę się z Chudym bugowałeś klasę a kiedy Ci zwróciłem uwagę skąd te duchy , to bez przerwy mnie obrażałeś Nie wypowiadaj się w UB Team. /BounDer
BounDer Napisano 17 Października 2013 #81786 Napisano 17 Października 2013 Ban jak najbardziej słuszny. Skargę zamykam. /Close
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
Popularne Dni
17 Paź
6
Najaktywniejsi w tym temacie
BounDer 1 post
LOVASSS 1 post
Chudy 1 post