fiozA Napisano 17 Stycznia 2016 #384677 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Z racji bugu miałem dzisiaj okazję pograć przez jakiś czas na VIP'ie. Proponował bym dopisać przywileje premium po wpisaniu /vip. gdyż np. miałem 110hp i widziałem jakie obrażenia zadaje, a nie można tego się dowiedzieć z tej tabelki. Po za tym niepotrzebnie wpisane są te zestawy broni, skoro i tak się wybiera tak ową na początku i ogólnie są to dobre dodatki, ale na 4fun czy FFA, bo granatów i tak nie można używać, albo kasa za podstawienie bomby, niepotrzebne. Jeśli taki temat już był to sorrki. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 17 Stycznia 2016 #384807 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Po wpisaniu /vip na serwerze otrzymujemy nieaktualne informacje- na DD2+DM nie ma żadnych zestawów broni. Fakt- brakuje informacji o tym, że vip ma 110 hp- dodamy. Ogarniemy to na dniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 17 Stycznia 2016 #384808 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 17 Stycznia 2016 #384809 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi