fiozA Napisano 17 Stycznia 2016 #384677 Napisano 17 Stycznia 2016 Z racji bugu miałem dzisiaj okazję pograć przez jakiś czas na VIP'ie. Proponował bym dopisać przywileje premium po wpisaniu /vip. gdyż np. miałem 110hp i widziałem jakie obrażenia zadaje, a nie można tego się dowiedzieć z tej tabelki. Po za tym niepotrzebnie wpisane są te zestawy broni, skoro i tak się wybiera tak ową na początku i ogólnie są to dobre dodatki, ale na 4fun czy FFA, bo granatów i tak nie można używać, albo kasa za podstawienie bomby, niepotrzebne. Jeśli taki temat już był to sorrki. Pozdro
dupadupadupadupa Napisano 17 Stycznia 2016 #384807 Napisano 17 Stycznia 2016 Po wpisaniu /vip na serwerze otrzymujemy nieaktualne informacje- na DD2+DM nie ma żadnych zestawów broni. Fakt- brakuje informacji o tym, że vip ma 110 hp- dodamy. Ogarniemy to na dniach.
dupadupadupadupa Napisano 17 Stycznia 2016 #384808 Napisano 17 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
dupadupadupadupa Napisano 17 Stycznia 2016 #384809 Napisano 17 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
3
1
Popularne Dni
17 Sty
4
Najaktywniejsi w tym temacie
dupadupadupadupa 3 posts
fiozA 1 post
Popularne Dni
17 Sty 2016