Gość Guest Napisano 17 Października 2013 #81726 Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Twój nick podczas gry: Locker Godzina, data zdarzenia: 17.10.2013 - 19:15:09 Mapa: de_eldorado STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:720719600 Uzasadnienie: Jak mam być spokojny, skoro takich ludzi przyjmujecie do administracji? Widzę spoko serwer, więc wbiję zobaczyć... Pograłem chwilę, a tu patrze, że jakiś nowy admin sobie jakieś jaja robi i banuje jak wściekły. Nie stosuje żadnych hacków, ponieważ to nie w moim typie. Gram uczciwie. D3 widocznie stwierdzał po statach, a każdy wie, że na 500k lvl się dobrze zabija nowych graczy, a ja zapamiętałem jak wyglądają i wyłapywałem sobie kogoś takiego... Ale możliwe, że poszło o to, że miałem perk Akumulator 24V i z broni strzelałem szybciej i może o to poszło. D3 nie raczył nawet ss'ów zrobić, a nawet w treści bana nie wyjaśnił o co chodzi. Prosze popatrzeć też na kolesia co dostał bana pode mną, że nawet minuta nie minęła, a ja już załapałem bana po nim. Proszę odpowiednio ukarać nieudolnego administratora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 17 Października 2013 #81730 Udostępnij Napisano 17 Października 2013 powód bana : Cheatom juz podziekujemy... czyli czekamy aż admin banujący przedstawi jakiś dowód twojej winy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Października 2013 #81731 Udostępnij Napisano 17 Października 2013 To jeżeli tak, to proszę się z nim jakoś skontaktować, bo ja nie chce pogarszać sprawy i wchodzić na aktywnym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Października 2013 #81749 Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Ileż można czekać? Ja chce grać :rofl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 17 Października 2013 #81757 Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Widzę że jest to admin z cod'a 500k który niedawno dołączył i nie jestem pewny czy wgl. ma konto na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2013 #81787 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Ja uważam, że ten admin niesłusznie rozdaje bany. Proszę go jakoś sprawdzić i mu najlepiej odebrać administratora... Bo ta sieć serwerów mi zaimponowała i chcę kontynuuować grę tutaj To chyba ten użytkownik : http://multi-head.pl/index.php?/user/6883-destroy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2013 #81938 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Proszę o wypowiedzenie się głównych administratorów i o odbanowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 18 Października 2013 #81947 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 ub ze względu na brak zainteresowania admina banującego prosze o poinstruowanie admina że jego obowiązkiem przy stałym banie to dostarczenie dema zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 18 Października 2013 #81948 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi