Gość Guest Napisano 17 Października 2013 #81664 Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Mam propozycje do troszeczke osłabienia klasy stalker. Klasa ta jest bardzo mocna ponieważ ma tą rzecz którą chciałbym poprawić czyli namieżający przeczywnika granat. Moja propozycja jest taka aby usunąć naprowadzanie granatu na przeciwnika. Prosze od razu nie skreślać mojego tematu i nie pisać rzeczy typu: To jest premka musi byc taka juz sam luk i granat co 10 sec jest dobry . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Października 2013 #81666 Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Wsumie to mozna by oslabic tego stakera racja jest to klasa silna i ten granat naprowadzajacy do tego. Jestem jaknajbardziej ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Października 2013 #81680 Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Ja już mówiłem o tym granacie,ale mnie zignorowano...Ten stalker ma za dużo bajerów,a po zatym wystarczy że kupie t.generała i już "rządzi" Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 17 Października 2013 #81695 Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Moim zdaniem ta klasa również jest za mocna . Dobrze by było jakby ją trochę osłabić . Nie ma tak jakby "dobrych" broni , ale dodatki są bardzo mocne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 17 Października 2013 #81700 Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Wszystko w niej jest spoko właśnie oprócz tego granatu naprowadzającego , zdecydowanie za mocne to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 17 Października 2013 #81707 Administrator Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Na pewno nie usune zadnego z dodatkow. Mozna jedynie zwiekszyc czas ladowania lub dmg, lecz nie wiem czy bedziemy to robic jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2013 #81936 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Proponuje po prostu dac HE co 20 s i troche Dmg zmniejszyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2013 #82039 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Jasne najlepiej 30 sekund, a kapitanowi dajmy 1/2 z M4 -.- Tyle gadania o tego stalkera a jak nie ma DMS to nikt na niego nie narzeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja sie tak nie bawie Napisano 19 Października 2013 #82250 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Czemu gdy ktos gra za dobrze jakas klasa to od razu checie ją znerfic... Dobry gracz poradzi sobie kazda klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82278 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Dms - nie graj speedhackerem ok? Bo beda pisac zeby kose mu zabrac nie ma to jak spam . H@ juz sie wypowiadal wiec czekajcie a nie nowy temat i znowu ten sam placz.. A w temacie dodam tylko ze klasa jest bardzo dobra- w koncu [P] - jeden ma minus tzn jak patrze na nia to z noza wylatuja strzaly ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Października 2013 #82539 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Jestem za ponieważ można stalkeram rzucić granat na ślepo a osoba która będzie blisko dostanie nim.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Października 2013 #82544 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Również jestem za, ponieważ za każdym razem granat w kogoś trafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi