Skocz do zawartości

Ping

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siema, ostatnio miałem problem z cs'em, bo pisało na serwerach multihead, że mam bana, więc byłem zmuszony wyłączyć router i włączyć w celu wejścia na serwer ( dla jasności, to nie miałem bana). Od tamtej pory mój ping w cs nie schodzi poniżej 100. Ciągle 100/200. Przed wyłączeniem routera mój maksymalny ping to był 50. Co mam zrobić żeby znów było dobrze?

Napisano

Też miałem taki problem mi pomogło wyłączenie zbędnych aplikacji klikasz CTRL + SHIFT + ESC i potem wchodzisz w procesy i wyłączasz pare tylko te które wiesz co zamykają . Na pewno pomoże.

Napisano

Również miałem taki problem. Pomocne było zreinstallowanie cs'a. Tobie też to radzę. Jeśli nie chcesz od nowa pobierać muzyki serwerowej itp, to skopiój sb folder csstrike :D

Napisano

Ale przed wyłączeniem routera miałem pełno odpalonych programów, które ciągną internet, a i tak miałem 30 pingu. Nie chodzi mi tu o zamykanie programów, tylko chcę żeby internet działał, jak przed wyłączeniem.

Napisano

Jaa tez tak mam ping mam caly czas po 100,, i po 200 i tez nie wiem o co chodzi bo wczesniej moj ping wynosil 40.. :(

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...