Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81404 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Twój nick podczas gry: Calvis Godzina, data zdarzenia: 18:35 Mapa: De Dust czy jakoś tak. STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:1270978525 Uzasadnienie: Grałem sobie na serwerze CodMod 500k, a Admin banuje mnie za Sentry Gun na respie, a kładłem daleko sentryguna od respa, a i tak pisze że jest się za blisko respa.Proszę o odbanowanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81422 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Widzę że to Bounder banował i nie jestem pewny że to był ban za nic Sg na respie nie umożliwia w tym przypadku splantowania paki A po 2 sg postawiłes sg : 5 .Zle postawiony SeantyGun=30min kawałek regulaminu ! Źle postawione sg ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81488 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Ban już wygasł, wiec myślę, że można zamknąć. /close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 16 Października 2013 #81512 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi