Go艣膰 Guest Napisano 16 Pa藕dziernika 2013 #81281 Udost臋pnij Napisano 16 Pa藕dziernika 2013 Imi臋:Cocainka Wiek:14,5 Kontakt [steam/Gadu-Gadu]:Steam Sta偶 na forum:Tak od kwietnia 聽 Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji:Jest to 1 raz. Twoje osi膮gni臋cia na forum聽Multi-Head.pl:Admin JB Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]:8 Ilo艣膰 wolnego czasu, na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej:2/3 godziny. List motywacyjny:Zainteresowa艂a mnie ta funkcja , chcia艂abym spr贸bowa膰. Przyk艂adowy wywiad[najwa偶niejszy podpunkt, musi by膰 napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwy偶szym poziomie]: 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Ja 聽 聽 ReloP 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj Relopie . 聽 聽 Witaj Lidio. 聽 聽 Czy zgodzisz si臋 na przeprowadzenie wywiadu? 聽 聽 Tak, oczywi艣cie. 聽 聽 Przedstaw si臋 , powiedz gdzie mieszkasz i ile masz lat. 聽 聽 Mam na imi臋 Adrian, mam 14 lat i mieszkam w Po艂czynie-Zdroju. 聽 聽 Mo偶esz powiedzie膰 co艣 o swoim mie艣cie i gdzie si臋 znajduje?聽 聽 聽 Jest to niewielkie miasto po艂o偶one w wojew贸dztwie zachodnio-pomorskim. Liczy ono 7000 ludzi. Jest tu niewiele atrakcji, ale jak co艣 ju藕 zwiedza膰 to zapraszam do zamku, kt贸ry zosta艂 wybudowany za czas贸w Prus贸w w XII wieku naszej ery. Polecam tak偶e zobaczy膰 po艂czy艅ski browar, gdzie od dawna wytwarzane s膮 napoje alkoholowe. 聽 聽 Widz臋 偶e do艣膰 du偶o wiesz o swoim mie艣cie. Masz jakie艣 plany na przysz艂o艣膰 ? 聽 聽 Mam kilka pomys艂贸w na dalsze 偶ycie, np. zosta膰 informatykiem jak co drugi ch艂opak lub zosta膰 nauczycielem geografii, poniewa偶 jest to m贸j ulubiony przedmiot, z kt贸rego dosy膰 dobrze mi si臋 wiedzie. 聽 聽 O to widz臋 dobry zaw贸d wybierasz. Masz rodze艅stwo? 聽 聽 Mam nawet dwoje, brat i siostra, brat ma 16 lat i ma na imi臋 Kamil, a siostra to Roksana ma 11 lat. 聽 聽 Brat te偶 gra w cs'a? 聽 聽 Nie, ale od niego zacz臋艂a si臋 moja przygoda z CS, on pokaza艂 mi t膮 gr臋 i zach臋ci艂 do grania w ni膮. 聽 聽 Dobrze. Jaki jest tw贸j ulubiony rodzaj muzyki ? 聽 聽 M贸j ulubiony rodzaj muzyki to dubstep, w rodzaju takiej muzyki podoba mi si臋 bass oraz wokal, kt贸ry jest ukryty za mocnym brzmieniem bassu. 聽 聽 Dobrze Relopie, jaki jest tw贸j ulubiony sport? 聽 聽 Mam kilka typ贸w, lecz gustuj臋 najbardziej w pi艂ce no偶nej. 聽 聽 Teraz przejd藕my do gry Counter Strike. Jak zacz膮艂e艣 swoj膮 przygod臋 na Multi-head? 聽 聽 A wi臋c tak to by艂o, szuka艂em dobrego serwera JB, gra艂o na nim du偶o ludzi, wi臋c postanowi艂em wbi膰, w pocz膮tkach nie podoba艂 mi si臋 serwer, lecz jak pozna艂em administracj臋, postanowi艂em zosta膰 na d艂u偶ej. 聽 聽 To fajnie 偶e trafi艂e艣 do nas. 聽A co s膮dzisz o naszych H@ 聽 聽 Wykonuj膮 wzorow膮 robot臋, tworz膮 dla nas wiele nowych serwer贸w z modami, kt贸re dosy膰 rzadko wyst臋puj膮 w polskich serwerowniach. Ponadto s膮 znakomicie wyko艅czone, unikalnymi pluginami. Nasi H@ daj膮 z siebie 110%. Zas艂uguj膮 na pochwa艂臋 od wszystkich u偶ytkownik贸w MH. 聽 聽 Masz swojego ulubie艅ca na MH? 聽 聽 Nie chcia艂bym nikogo tutaj urazi膰, ale moj膮 ulubion膮 osob膮 na MH jest Varg. 聽 聽 Zbli偶amy si臋 do ko艅ca wywiadu, czy chcia艂by艣 mo偶e kogo艣 pozdrowi膰 ? 聽 聽 Chcia艂bym pozdrowi膰 redaktork臋 tego wywiadu, H@ za wzorow膮 prac臋 oraz wszystkich u偶ytkownik贸w MH. 聽 聽 Dzi臋kuj臋 聽Ci bardzo za udzielenie wywiadu. 呕ycz臋 mi艂ego dnia . 聽 聽 Tak偶e dzi臋kuj臋. Pozdrawiam. 聽 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 16 Pa藕dziernika 2013 #81299 Udost臋pnij Napisano 16 Pa藕dziernika 2013 jestem na tak 聽lidia jest bardzo mi艂膮 osob膮聽 聽 wywiad jest bardzo dobrze zrobiony 艂atwo mi si臋 go czyta艂o聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 16 Pa藕dziernika 2013 #81306 Udost臋pnij Napisano 16 Pa藕dziernika 2013 Na tak ogarnia,mi艂a 聽 a wywiad czytelny,fajny i konkretny,oraz my艣le,偶e si臋 nada 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 16 Pa藕dziernika 2013 #81324 Udost臋pnij Napisano 16 Pa藕dziernika 2013 Na tak ale troszk臋 kr贸tki 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 16 Pa藕dziernika 2013 #81344 Udost臋pnij Napisano 16 Pa藕dziernika 2013 Na tak. Rozmowy z tob膮 to czysta przyjemnos膰, a w tym wypadku ka偶dy bedzie chcia艂 mie膰 wywiady 聽 聽 Pozdrawiam. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 16 Pa藕dziernika 2013 #81367 Udost臋pnij Napisano 16 Pa藕dziernika 2013 eh Na tak my艣l臋 偶e Relopowi przyda si臋 pomoc A wywiad nawet dobry . 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 16 Pa藕dziernika 2013 #81383 Udost臋pnij Napisano 16 Pa藕dziernika 2013 Zastanawia mnie to, 偶e robi艂a艣 najprostszy b艂膮d czyli nie stawia艂a艣 przecinka przed "偶e", ale nie by艂o a偶 tak 藕le. Mo偶na da膰 Ci szans臋 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 16 Pa藕dziernika 2013 #81387 Udost臋pnij Napisano 16 Pa藕dziernika 2013 Jestem na Tak.CIekawy wywiad. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 16 Pa藕dziernika 2013 #81394 Udost臋pnij Napisano 16 Pa藕dziernika 2013 R贸wnie偶 na tak Fajny wywiad, kolory dobrze dobrane (chodzi o 艂膮two艣膰 czytania). My艣l臋, 偶e mo偶na da膰 ci szanse 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 16 Pa藕dziernika 2013 #81464 Udost臋pnij Napisano 16 Pa藕dziernika 2013 Jestem na TAK wywiad dobrze skomponowany mam nadzieje ze dasz rade 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽bydlak Napisano 16 Pa藕dziernika 2013 #81493 Udost臋pnij Napisano 16 Pa藕dziernika 2013 Na Tak, wywiad bardzo fajny. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 17 Pa藕dziernika 2013 #81602 Udost臋pnij Napisano 17 Pa藕dziernika 2013 Jestem na TAK: 聽 -Ogarni臋ta聽 聽 -Mi艂a 聽 -Aktywna聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 17 Pa藕dziernika 2013 #81625 Udost臋pnij Napisano 17 Pa藕dziernika 2013 Na Tak 聽 Jest aktywna,Wywiad jest dobry,Redaktor sie przyda 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 17 Pa藕dziernika 2013 #81697 Udost臋pnij Napisano 17 Pa藕dziernika 2013 Jestem na tak : Wywiad bardzo mi si臋 podoba,redaktor si臋 na pewno przyda,ogarni臋ta :* 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 17 Pa藕dziernika 2013 #81740 Udost臋pnij Napisano 17 Pa藕dziernika 2013 Moim zdaniem wywiad jest przejrzysty i bardzo szybko si臋 go czyta... Prosz臋 tylko na przysz艂o艣膰 bardziej si臋 rozpisa膰 nawet w pytaniach mog膮 by膰 one kr贸tkie i tre艣ciwe ale te偶 mog膮 by膰 d艂ugie i dociekliwe 聽 Nadajesz si臋 na t膮 posad臋... 聽 Z tego wynika ,偶e jestem na tak nawet w 90% a to du偶o jak ode mnie 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Cowboy Napisano 17 Pa藕dziernika 2013 #81741 Udost臋pnij Napisano 17 Pa藕dziernika 2013 Witam nom ja jestem jak najbardziej na wielkie Tak Cocainka jest mi艂膮 i rozgadan膮 dziewczyn膮 ma poczucie humoru moim zdaniem naprawd臋 nadaje si臋 na to stanowisko 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi