Skocz do zawartości

Skarga na dmina

xx143

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór skargi (data i godzina): 2016-01-17

Nick admina/gracza, który zawinił: Paulinka

Witam, gram od miesiąca na serwerze ffa i chciałbym złożyć skarge na admina.

Nie jestem pewny czy to akurat Paulinka, ale pytałem graczy i mówią że posiada on admina. Grając dzisiaj na mapie Paulinka zachowywał się nagannie gdyż po 1. nie dawał on grać innym, ponieważ rzucał flashe celowo na swoją drużynę, smiejąc się jeszcze przez mikro, kolejna sprawa kiedy ktoś podłożył pakę a ja np byłem na drugim koncu mapy pisał on na ekranie że do paki bo ban itp, sami doskonale wiecie że nie da się przez 30 sek obejść mapy, aby doleciec do paki i co podłożenie on za każdym razem straszył. Ktoś podłożył pakę, minęło zaledwie kilka sek a ten już na czasie że do paki czy mam pomóc? Czy to jest normalne zachowanie administratora? ostatnią rzeczą jaką tutaj nadmienie to kultura, gracze co chwile wyzywają sie od najgorszych, bluźnią na siebie a on nic z tym nie robi, więc pytanie jak coś takiego może być dopusczalne? wiadomo to jest tylko gra, ale to nie jest jakiś serwer patologii.. Chyba że jest i trzeba bedzie sie przenieść na inną siec serwerów a tutaj zostawić negatywną opinię.. Wszystko co chciałem napisać.

Jakieś dowody na winę admina Paulinki?

Wiem że w dzisiejszych czasach potrzeba ssów, nagrań itp, ale niestety nie pomyślałem i nie zrobiłem. Prawdopodobnie skarga zostanie zignorowana, aczkolwiek przynajmniej ktoś w koncu napisał co się dzieje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...