Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81198 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Nick: THECRASH:< ~~ /t/ @ strawberry Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): na serwerowni nie byłem nigdy :> tyle co na mixach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 to co przydatne to znam ( wszystkie komendy nie sa potrzebne do adminowania ) Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: Steam : kysio09 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametrack...h&Search=Search Dlaczego TY .!: od dłuższego czasu już miałem zamiar złożyć te podanie lecz nie miałem godzin. Na serwerze dosyć często latają odpalone typy lub którzy wydają się podejrzani i przydało by się ich sprawdzić a admina brak dlatego więc skoro często bywam na tym serwerze to chciałbym pomóc w karceniu cheats :> Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3+ h Kontakt: Steam kysio09 GG : 9960859 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 16 Października 2013 #81215 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Jestem na TAK. Czesto widzę na serwerze. 30h przegrane ma, problemów na serwerze nie stwarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81235 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Jestem na TAK dużo gra , kultura ok , nie sprawia problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81242 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Na TAK widziany na serwie napewno oarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81243 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Jestem na tak -ogarnie -przegrane 30h -nie robi jakiś problemów -kulture zachowuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81251 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 TAK, często widuje na serwerze, nie sprawia problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81253 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Tak, na serwie widoczny, kulturalny, wiek, godzinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81307 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Jestem na tak. Wszystkie wymagania spełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 16 Października 2013 #81496 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi