Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #80984 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Witam. Otóż chciałbym zgłosić problem taki, iż nie działa mi misja nr 3 ( Uratowac hosty ). Wczoraj uratowałem chyba z 15 hostów i 0 postępu w misji. Świadkiem tego, jest Sikora, który tak samo próbował i jemu też nie działało. Da się w jakiś sposób sprawdzić to czy misja u mnie ma buga czy po prostu grać dalej i się nie przejmować i patrzeć jak inni wykonują misję a ja stoję w miejscu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 16 Października 2013 #81447 Administrator Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Nie mamy wplywu na to. Najwyrazniej twoje konto na ktorym grasz sie zbugowalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81508 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 No i co teraz? Mam zaczac na innym nicku i od nowa bic lvl? Eh.. Jeszcze zeby ta misje wykonac, trzeba poswiecic duzo czasu, poniewaz mapy cs_ grane sa raz na jakis czas, a uratowanie hostow nie jest prosta rzecza. Gdy juz sie doczekalem tej chwili jest ZONK szkoda. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi