Chudy Napisano 15 Października 2013 #81185 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Tytuł tematu to Misje/Mapy ponieważ nie chcę pisać dwóch tematów osobno więc postanowiłem napisać dwie propozycje odnośnie MISJI oraz MAP Więc Wielu graczy już ukończyło misję lub wielu graczom już misje dobiegają końca więc wychodzę do Was h@/opiekunowie z propozycją o wgranie kilku misji, z pewnością pomogło by to wbić jeszcze większy lvl ale także nie nudziła by już taka gra w której tylko expimy, zawsze to jakiś cel aby zrobić misję i gra robi się fajniejsz. Mam kilka kocepcji co do misji, oczywiście można je odrzucić,poprawić bądź zaakceptować: Np. -'Osiągnąc dany procent celności w danej rundzie, bądź ustrzelić kilka hs w rundzie' - Wysadzić 30 bomb - Zadaj 1000 dmg w ciągu 1 rundy - Zabij 35 osób przez całą mapę w tym 15 hs'ów - Uzyskaj dany lvl (np. 400lv) - I na koniec ta najgorsza z pewnością dla każdego - zadaj 500tys. dmg Oczywiście otrzymywany exp nie musi być zwiększny ale np. mógłby być taki jak za ostatnią misję Przejdźmy do map. Według mnie można by było wgrać kilka/kilkanaście map, już każdy zauważył chyba, że większość graczy bazuje tylko na mapach: westy, assaulty, dusty, italy(2), oraz w votach większość map się ciągle powtarza, i grać co drugą mapę tą samą troche robi się irytujące, nie mam przykładów akurat jakichkolwiek map ale warto może by było jakieś wgrać. Oraz dodałbym że dobrym pomysłem jest wgranie pluginu który zakajzuje granie mapy przez kolejnych 4/5 map, może to by wpłynęło na wybory innych map na których prawię w ogóle się nie gra. Trochę się rozpisałem, ale jeśli kogoś to interesuje i jest za to proszę o przeczytanie obu propozycji i komentowanie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #80982 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Jestem ZA , misje to każdy chyba wie dlaczego ale no mapy- nowłaśnie mapy , tutaj chodzi o to ,że cały czas grają oni po pare map.Jednymi z nich to: Assult,westwood,dust, <-- powtarzają się co chwilę .Lepiej jak by było więcej map do grania bo jakoś tamte nie zabardzo im się podobają i wybierają te.Mnie to już osobiście nudzi gra na ciągle tych samych mapach .Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81206 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Co do misji jestem ZA;* ja miałem taki problem byłem na pewnej misji i po jakiejś tam mapie patrze i od nowa nie wiem dlaczego, nie wiem czy tylko mi się to zdarzyło czy innym graczą też. Co do map zdecydowanie ZA;* daje taki przykład nowa mapka została dodana czyli mówie o de-rats1337 czy jakoś tak ja zauważyłem to raz na miesiąc jest grana , przydało by się nowe mapki dodać graczą napewno się spodobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81240 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Co do misji jestem ZA przydadza sie jeszcze A co do map to Niezabardzo te mapy na ktorych ramy sa fajne i niech takie zostana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81248 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81249 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Jestem za. Co do misji super pomysł i przykłady. Co do map tez się zgadzam, bo mnie to troszkę denerwuje. Co 4 mapy jest to samo Vote. PS. Wprowadźcie też moje zmiany, której napisałem w innym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 16 Października 2013 #81465 Administrator Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Co do misji to można by było zwiększyć ich poziom trudności. Miałem to robić parę dni temu, lecz było kilka komplikacji które uniemożliwiły i przeprowadzenie tego. Co do mapek to plugin blokujący ostatnio grane mapki by był dobry. Myślę że te rzeczy co są tutaj wymienione pojawią się wkrótce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 25 Października 2013 #84480 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: Wyjaśnione. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi