Kenpachi Zaraki Napisano 15 Października 2013 #81168 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Nick: Kenpachi Zaraki Wiek: 16 :3 Doświadczenie (w byciu adminem): Spore Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 3lata z groszami Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Jestem dość często na serwerze , wiem na czym polega praca admina , stosuję zasadę :admin jest dla graczy , a nie gracze dla admina Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Mnimum 1h dziennie Kontakt:gg/steam/pw/ts Minęło już 14 dni od poprzedniego podania . Pewnie wiele z Was napisze że dopiero co dostałem Ubt i już chcę admina cod, i że sobie nie poradzę ale zapewniam Was że nie jest to mój pierwszy raz gdy mam kilka ważnych rang i nie zdarzyło się bym nawalił z tego co pamiętam. Dlatego proszę o przynajmniej okres próbny , a nie zawiedziecie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja sie tak nie bawie Napisano 16 Października 2013 #81193 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 No cóż. Niestety nie mam na niego żadnego haka. Jest bardzo grzeczny na serwerze. Nie widzę innej możliwości jak poparcie jego kandydatury. Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #80987 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 - ogarnia moda - reglulamin zna i spelnia warunki - czesto siedzi na serwerze - na serwerze bez zadnych zastrzezen kulturalnych Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #80988 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Jestem na Tak : Spełnia wymagania Jest ogarniętym graczem mozna na nim polegać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81214 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Jestem na Tak - Ogarnięta Osoba - Umiejętności Gry wykraczają poza normę ^^ - Miło się z nim piszę - Na pewno dobrze zna amx"a i pomoże w usuwaniu cheaterów z serwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 16 Października 2013 #81271 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Duże tak od mojej osoby . -Doświadczenie jest . -Miły i rozmowny na Ts . -Aktywny na forum -Widać , że mu zależy na posadzie Jeszcze raz , jak najbardziej na tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81277 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Jestem na Tak - na serwerze jesteś bardzo często - jesteś ogarnięty Nic dodać nic ująć wielkie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81320 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Na TAK. +Ogarnięty +miły Nie będzie z nim problemów ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81325 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Na tak wymagania spelnione, a ub team wedlug mnie nie jest az tak wazna funkcja, ale zawsze cos tam jest. Mysle ze ogarnie admina cod i ubt! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81328 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Na TAK wymagania spelnione ogarniesz posade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81334 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 No to jest oczywiste że TAK. Ogarnięty i da sobie radę DUżo siedzi na ts'ie "P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81389 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Jestem na tak. Steam, wiek, staż, na ts siedzisz z tego co widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 16 Października 2013 #81406 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Jestem na Tak. -Steam -Wiek -Staż -Aktywność na forum -Aktywność na serwerze -Aktywność na TS3 -Kulturalny,miły i pomocny -Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 16 Października 2013 #81473 Administrator Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Jeżeli przekonasz mnie czymś, że nie będzie tak jak parenaście dni temu, czyli odchodzisz bo krótkim stażu administratora coda będę wtedy na tak. Na tą chwilę neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 16 Października 2013 #81518 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Jestem na Tak. Steam Wiek Staż Aktywność na forum Aktywność na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Października 2013 #81551 Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Jestem na tak : -Radziłes sobie bardzo dobrze jako admin cod. -Jestes aktywny na serverze -Masz steam -Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 17 Października 2013 #81674 Udostępnij Napisano 17 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi