Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #81021 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Nick: sqL. Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na kilku serwerowniach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: ok. 5 lat Steam / NonSteam: Steam. Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/account/manage/ bez ip jak wam nie wejcie Dlaczego TY .!: Chciałbym pomóc adminom jak i graczom na COD 201lvl, zdarza się, że ktoś odpalony wejdzie, wtedy nie ma adminów, więc mógłbym temu zapobiec jeśli dostanę szanse Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5-6h Kontakt: Ts, Steam, Skype, GG, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #81023 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Myśle że się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #81039 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Jestem neutral za mala aktywosc na forum a po za tym wymagania spelnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 15 Października 2013 #81042 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Wczoraj złożyłeś podanie i zostało odrzucone , podanie składa się co 2 tyg minimum. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 15 Października 2013 #81043 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Twoje podanie zostalo z tego co widze wczoraj odrzucone . A widac ze nie znasz regulaminu. Kolejne podanie po odrzuceniu skladamy po 14 dniach . Na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 15 Października 2013 #81044 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Przeczekaj te 14 dni. ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi