#RELOP Napisano 15 Października 2013 #80943 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 [align=center][/align] Ja Sula Cześć, z tej strony redaktor Multi-Head.pl, masz chwilę czasu na przeprowadzenie wywiadu? Cześć, oczywiście ze mam czas. Przedstaw się napisz gdzie mieszkasz, ile masz lat. A wiec tak, mam na imię Damian jestem z Rybnika. Mam 16 lat. Rybnik? Co warto tam zobaczyć? Hmm tutaj nie ma za bardzo co zwiedzać, lecz mogę was zaprosić na mecz Rowu Rybnik gdzie zawsze idzie się dobrze pobawić i panuje świetna atmosfera. Często chodzisz na mecze? Oj tak jestem systematycznie na każdym meczu Rowu, chyba ze coś mi wypadnie. Jesteś sympatykiem piłki. Grasz w jakimś klubie? Hmm, grałem przez 6 lat w klubie, lecz teraz już nie mam na to czasu, wiesz, dziewczyna nauka.. lecz często grywam z kumplami na orliku Grałeś 6 lat. Jakie odniosłeś sukcesy? Wygrywałem z moim klubem czasem jakieś turnieje, lecz żadnych większych osiągnięć nie udało mi się zdobyć. Lecz mam nadzieje, ze za kilka lat wrócę jeszcze do piłki i będę zdobywał systematycznie sukcesy Jakie masz plany na przyszłość? Chciałbym założyć szczęśliwą rodzinę oraz grac w pilkę. Ale na razie to myslę o ukończeniu szkoły. Do jakiej szkoły uczęszczasz? Do Technikum. W jakim kierunku idziesz? Technik urządzeń i systemów energetyki odnawialnej. Solary i takie tam. Jak minęło Ci dzieciństwo? Hmm, jestem ze wsi wiec ciekawe one nie było. Wiekszość dzieciństwa spędziłem na boisku z kumplami no i czasem jakieś imprezki. Jaką słuchasz muzykę? Od młodego słucham hip-hopu. Kto jest Twoim ulubionym wykonawc ą? Moim ulubionym wykonawca na te chwile jest paluch. Jaki on ma przekaz? Jego przekaz jest o życiu A najlepsza jego nuta według mnie to "za wszystko". Masz dziewczynę. Przedstaw ją dla nas. Tak, mam dziewczynę która również jest na Multi-Head. Ma na imię Justyna i jestem z nią już ponad rok Jakie masz zainteresowania poza sportem? Oczywiście Cs jest moim 2. zainteresowaniem. Nic innego mnie za bardzo nie interesuje. Czyli dziewczyny Cię nie interesują? Interesuje mnie tylko 1 dziewczyna, moja śliczna i jedyna Justyna Opowiedz najśmieszniejsze wydarzenie jakie Cię w życiu spotkało. Moje najśmieszniejsze wydarzenie to było jak przechodziłem w łazience szkolnej z 1 pomieszczenia do 2 i stanąłem na spłuczkę która się zarwała i cala szkoła była w wodzie. W którym etapie nauki? Czwartej klasy podstawówki. Jak zaczęła się Twoja przygoda z cs? Moja przygoda z cs zaczęła się przez mojego starszego brata który grał sobie w cs ja to widziałem i zapytałem go czy mogę rundę, on mi pozwolił wiec zagrałem, no i tak mi zostało do dzisiaj. Dlaczego grasz na MH a nie na innej sieci? Ponieważ na żadnej sieci nie ma tak dobrej atmosfery jak na Multi-Head. Ktoś z Twoich znajomych gra na tej serwerowni? Wiesz, moi znajomi nie graja w cs, ale jak jeszcze grał taki kumpel, to grał tutaj, lecz jako zwykły gracz. No i tak jak już wspomniałem, moja dziewczyna gra na Multi-Head. Gdy zostajesz 1 vs 1 z dziewczyną, dajesz jej się? Nie. W życiu nie ma lekko. Musi się pomęczyć żeby mnie zabić i często jej się to udaje. Czy to oznacza, że gra lepiej? Nie, nie gra lepiej tylko czasem ma farta Jakie masz osiągnięcia na MH? Tak, jestem na tej wspanialej serwerowni adminem na serwerze only dd2 oraz pracuje w UB team. Mam jeszcze zamiar być moderatorem, ale muszę jeszcze popracować żeby zasłużyć na tę rangę. W jakie gry grasz poza cs? Poza cs'em gram w fifę 2013 oraz w football menagera 2012 Opowiedz naszym czytelnikom kawał. W szpitalu leży pod tlenem umierający facet. Przychodzi do niego ksiądz, żeby go wyspowiadać. Przysiadł na jego łóżku i mówi: - Tak, synu, powiedz mi ostatnie swoje grzechy. - Ch..., ch... - O przepraszam, widzę, że masz maskę tlenową. Więc masz tutaj kartkę, długopis i napisz. Facet napisał coś i zmarł. Ksiądz bierze kartkę i czyta: "Chamie zejdź z przewodu tlenowego...". Chciałbyś na koniec tego wywiadu kogoś pozdrowić? Tak, chciałbym pozdrowić Justynę oraz tych, którzy dali mi szanse na Multi-Head. Czyli conska, aquaxa i tws. Bardzo pozdrawiam też evvivę który oprowadził mnie po tej sieci i pomógł mi się tu wprowadzić. Dzięki za udany wywiad. Pozdrawiam. Również dziękuję i myślę, ze kiedyś jeszcze znajdziesz do mnie czas by zadać mi kilka pytań. Trzymaj się. Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #80945 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Wywiad bardzo fajny, ciekawy, sympatyczny i troszke smieszny jak zawsze zaskoczyles mnie nowym wywiadem lubie je czytac pisz wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #80964 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Fajny wywiad, ciekawe pytania. A tak w ogóle, kochanie, to nie przez fart, po prostu jesteś słaby. :* ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #80967 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Haha, ty to masz poczucie humoru justyna :D Jeszcze raz, dzieki za wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 15 Października 2013 #81030 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Fajny wywiad Ciekawe pytania jak i odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #81035 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 No całkiem spoko Wiecej wywiadów ! (aquax"MATI" bardzo chciał) :DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #81057 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Bardzo fajny wywiad, pytania ciekawe oby tak dalej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #81062 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 fajny wywiad,czytelny,trochę humoru jest,gratuluje talentu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #81080 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 bardzo dobry wywiad dośyć ciekawe pytania oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 15 Października 2013 #81086 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Wywiadzik spoko, ciekawy i jak ktoś to wyżej napisał czytelny . Także same postępy robi redaktor . Z wywiadu na wywiad coraz lepiej oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 15 Października 2013 #81128 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Wywiad fajny dobrze się czyta, oby takich więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #81173 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Co do wywiadu jest dobry i fajnie mi się czytało. Ale ten kawał mnie Zabił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81228 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Wywiad jest super oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 16 Października 2013 Autor #81237 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Cieszę się, że wam się podoba wywiad. ZAPRASZAM DO SKŁADANIA PODAŃ NA REDAKTORA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 16 Października 2013 #81284 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Wywiad bardzo fajny, oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81379 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Ciekawy i fajny wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81391 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Rzetelnie zrobiona robota.Bardzo mi się podobaa ten wywiad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81405 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 TAkich wywiadów chcemy! Fajnie się go czyta. LIke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 14 Listopada 2013 #91317 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Zajebisty wywiad Chamie zejdz z przewodu tlenowego haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Listopada 2013 #92629 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Wywiad estetyczny , fajny i miło się go czyta Tylko takich więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Listopada 2013 #95832 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Nie chcę się wyrażać ale zajebioza to jest wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi