Skocz do zawartości

Wywiad z Sula

#RELOP

Rekomendowane odpowiedzi

[align=center]39338743510929420448.gif[/align]

Ja

Sula

Cześć, z tej strony redaktor Multi-Head.pl, masz chwilę czasu na przeprowadzenie wywiadu?

Cześć, oczywiście ze mam czas.

Przedstaw się napisz gdzie mieszkasz, ile masz lat.

A wiec tak, mam na imię Damian jestem z Rybnika. Mam 16 lat.

Rybnik? Co warto tam zobaczyć?

Hmm tutaj nie ma za bardzo co zwiedzać, lecz mogę was zaprosić na mecz Rowu Rybnik gdzie zawsze idzie się dobrze pobawić i panuje świetna atmosfera.

Często chodzisz na mecze?

Oj tak jestem systematycznie na każdym meczu Rowu, chyba ze coś mi wypadnie.

Jesteś sympatykiem piłki. Grasz w jakimś klubie?

Hmm, grałem przez 6 lat w klubie, lecz teraz już nie mam na to czasu, wiesz, dziewczyna nauka.. lecz często grywam z kumplami na orliku :)

Grałeś 6 lat. Jakie odniosłeś sukcesy?

Wygrywałem z moim klubem czasem jakieś turnieje, lecz żadnych większych osiągnięć nie udało mi się zdobyć. Lecz mam nadzieje, ze za kilka lat wrócę jeszcze do piłki i będę zdobywał systematycznie sukcesy :D

Jakie masz plany na przyszłość?

Chciałbym założyć szczęśliwą rodzinę oraz grac w pilkę. Ale na razie to myslę o ukończeniu szkoły.

Do jakiej szkoły uczęszczasz?

Do Technikum.

W jakim kierunku idziesz?

Technik urządzeń i systemów 

energetyki odnawialnej. Solary i takie tam.

Jak minęło Ci dzieciństwo?

Hmm, jestem ze wsi wiec ciekawe one nie było. Wiekszość dzieciństwa spędziłem na boisku z kumplami no i czasem jakieś imprezki.

Jaką słuchasz muzykę?

Od młodego słucham hip-hopu.

Kto jest Twoim ulubionym wykonawc

ą?

Moim ulubionym wykonawca na te chwile jest paluch.

Jaki on ma przekaz?

Jego przekaz jest o życiu :) A najlepsza jego nuta według mnie to "za wszystko".

Masz dziewczynę. Przedstaw ją dla nas.

Tak, mam dziewczynę która również jest na Multi-Head. Ma na imię Justyna i jestem z nią już ponad rok :)

Jakie masz zainteresowania poza sportem?

Oczywiście Cs jest moim 2. zainteresowaniem. Nic innego mnie za bardzo nie interesuje.

Czyli dziewczyny Cię nie interesują?

Interesuje mnie tylko 1 dziewczyna, moja śliczna i jedyna Justyna :)

Opowiedz najśmieszniejsze wydarzenie jakie Cię w życiu spotkało.

Moje najśmieszniejsze wydarzenie to było jak przechodziłem w łazience szkolnej z 1 pomieszczenia do 2 i stanąłem na spłuczkę która się zarwała i cala szkoła była w wodzie. :D

W którym etapie nauki?

Czwartej klasy podstawówki.

Jak zaczęła się Twoja przygoda z cs?

Moja przygoda z cs zaczęła się przez mojego starszego brata który grał sobie w cs ja to widziałem i zapytałem go czy mogę rundę, on mi pozwolił wiec zagrałem, no i tak mi zostało do dzisiaj.

Dlaczego grasz na MH a nie na innej sieci?

Ponieważ na żadnej sieci nie ma tak dobrej atmosfery jak na Multi-Head.

Ktoś z Twoich znajomych gra na tej serwerowni?

Wiesz, moi znajomi nie graja w cs, ale jak jeszcze grał taki kumpel, to grał tutaj, lecz jako zwykły gracz. No i tak jak już wspomniałem, moja dziewczyna gra na Multi-Head.

Gdy zostajesz 1 vs 1 z dziewczyną, dajesz jej się?

Nie. W życiu nie ma lekko. Musi się pomęczyć żeby mnie zabić i często jej się to udaje.

Czy to oznacza, że gra lepiej?

Nie, nie gra lepiej tylko czasem ma farta :)

Jakie masz osiągnięcia na MH?

Tak, jestem na tej wspanialej serwerowni adminem na serwerze only dd2 oraz pracuje w UB team. Mam jeszcze zamiar być moderatorem, ale muszę jeszcze popracować żeby zasłużyć na tę rangę.

W jakie gry grasz poza cs?

Poza cs'em gram w fifę 2013 oraz w football menagera 2012 :)

Opowiedz naszym czytelnikom kawał.

W szpitalu leży pod tlenem umierający facet. Przychodzi do niego ksiądz, żeby go wyspowiadać. Przysiadł na jego łóżku i mówi:

- Tak, synu, powiedz mi ostatnie swoje grzechy.

- Ch..., ch...

- O przepraszam, widzę, że masz maskę tlenową. Więc masz tutaj kartkę, długopis i napisz. Facet napisał coś i zmarł. Ksiądz bierze kartkę i czyta: "Chamie zejdź z przewodu tlenowego...".

Chciałbyś na koniec tego wywiadu kogoś pozdrowić?

Tak, chciałbym pozdrowić Justynę oraz tych, którzy dali mi szanse na Multi-Head. Czyli conska, aquaxa i tws. Bardzo pozdrawiam też evvivę który oprowadził mnie po tej sieci i pomógł mi się tu wprowadzić. :)

Dzięki za udany wywiad. Pozdrawiam.

Również dziękuję i myślę, ze kiedyś jeszcze znajdziesz do mnie czas by zadać mi kilka pytań. Trzymaj się. Cześć. :)

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...