Skocz do zawartości

Klasy z 1/? ... i te pobugowane ;o

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Napiszę ja bo nikt inny jeszcze nie napisał ;x na cod 800 jest totalny " rozpierdziel " jeśli chodzi o klasy np: 1/12 tzw: farty.

Tych klas troche jest. :) i minusem ich jest posiadanie apteczek. :) 100 w inte 2 apteczki i hp ma ciagle full. ;) Taka klase idzie zabić tylko klasa z kolejnym 1/12 lub rakietka/duchem. Apeluje do adm zeby wyrównać te klasy i żeby apteczki nie były w posiadaniu klas 1/12 tylko tych slabszych. ;)

Pobugowane klasy:

Amadeusz jego int nie zwiększa DMG.

Smoker ( jest napisane że 1/10 z SHOTGUN'OW ale tak naprawde mając perk " dezercja " tez mamy to 1/10. :)

Pzresadzona klasa :

Inrzynier staty po 50 + 3 apteczki do tego mala widocznosc i mala grawitka + 1/15 :> Jak na moje to podchodzi lekko pod premium ;p

Jest chaos i balans postaci nie jest odpowiedni. ;)

To tyle Pozdrawiam ;x

Jak na moje :

Smoker : 1/10 z shotgun'ow i tylko z shotgunow. :) 2 skoki + 1 atpeczka

Admiral : 1/12 ak47 / 1/4 AWP + 2 apteczki.

Inzynier : staty : hp 10 , int 10 , obrona : 40 speed : 50 , 1/15 colt / 1 apteczka zminiejszona niewidzalnosc / grawitka.

Szeregowiec : tutaj nic bym nie zmienial bo rozrzut mac'a jest straszny ;p

Nie mam glowy na wymyslanie klas itp ;d wiem tylko ze tym z 1/12 . 1/14 . 1/15 , 1/10 trzeba te apteczki i inne bajery troche pogorszyc.

Zdecydowanie ZA;*

1.Admirałowi odebrać zamiast 4 apteczki to z 1 lub wogóle nie którzy jak walą  2 rakietki w takiego co gra tą klasą a on nadal stoi to jest nienormalne dla mnie , innych graczy też to wkurza nie tylko mnie .

2. Co do amadeusza jestem za żeby naprawde go poprawili bo widze niektórzy grają tą klasą i jak dodaje w inta to naprawde nie ma sensu grać nią i gracz zmienia na inną.

3. inżynier też klasa jest przesadzona naprawde najlepiej siąść i naprawić to wszystko.

Dobra to napisze jaka klasa powinna byc zmieniona/naprawiona.

Amadeusz : int nie zwiększa jego DMG.

Snajper : Int nie zwiększa jego DMG.

Smoker : Pisze ze jest 1/10 z shotgunow a tam naprawde ma 1/10 z kazdej broni.

Inrzynier : Klasa za mocna podchodząca pod premke.

Terrorysta/ Zwinny Zołnierz : dość często te klasy mają bug kondycji -240 kondy.

Klasy takie jak : inrzynier , smoker , admirał, szeregowiec , telegrafista są prawie że niezniszczalne ;p Dlaczego. ? Posiadają apteczki !!!

Proszę o zabranie im tych apteczek albo danie max po 1 sztuce.

Mi i innym na srv tylko to chyba nie pasuje ;d

• 3 weeks later...

@admiral nie ma 1/12 tylko 1/14 ;) to po pierwsze. Po drugie rakiety tez moim zdaniem za duzo odbieraja. Po trzecie na admirale 1/3 z awp wystarcza, wiem bo gram admiralem i nie raz trzeba strzelac po 4 - 5 strzalow zeby siadlo to upragnione natychmiastowe. I na koniec co do aptczek zgadzam sie zeby zostawic z 4 - 2. Zapomnial bym o zwinnym niby ma te 1/9 i to niby famas ale 1/13 w zupelnosci wystarczy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...