Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #80941 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Cześć Napiszę ja bo nikt inny jeszcze nie napisał ;x na cod 800 jest totalny " rozpierdziel " jeśli chodzi o klasy np: 1/12 tzw: farty. Tych klas troche jest. i minusem ich jest posiadanie apteczek. 100 w inte 2 apteczki i hp ma ciagle full. Taka klase idzie zabić tylko klasa z kolejnym 1/12 lub rakietka/duchem. Apeluje do adm zeby wyrównać te klasy i żeby apteczki nie były w posiadaniu klas 1/12 tylko tych slabszych. Pobugowane klasy: Amadeusz jego int nie zwiększa DMG. Smoker ( jest napisane że 1/10 z SHOTGUN'OW ale tak naprawde mając perk " dezercja " tez mamy to 1/10. Pzresadzona klasa : Inrzynier staty po 50 + 3 apteczki do tego mala widocznosc i mala grawitka + 1/15 :> Jak na moje to podchodzi lekko pod premium ;p Jest chaos i balans postaci nie jest odpowiedni. To tyle Pozdrawiam ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #80942 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Racje jestem ZA // Podaj, jakieś Argumenty - Dlaczego jeesteś "za? | Procentowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 15 Października 2013 #80951 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Nie wiem, ja tak neutral. Ale co do inżyniera zgadzam się. To jest dobra klasa, nie trzeba od razu na Premium ją brać, ale można w niej coś zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 15 Października 2013 #80954 Administrator Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Wroce do domu i na pewno popatrze sobie na opisy klas. Mysle ze Satanek mi w tym pomoze, orazy wy wypisujac tutaj konkrety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #80957 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Jestem za Inzynier to taka klasa ze na premium sie nadaje m4 apteczki i te staty troche duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #80958 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Siema ;] 100 razy bedzie lepiej, jezeli siadzie kilka osob i ogarna wszystkie klasy ^^ Pozdrawiam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 15 Października 2013 #80975 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Jestem za tym aby odebrać kilka apteczek, chociaż do 2 a nawet 1 Przesada jest to że ktoś ładuje całe magazynki i duchy/rakiety itp i gracz dlaej stoi i nas zabija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #80978 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Fakt, nie które klasy mają apteczki do tego 1/12. Ja nawet klasą premium nie mogę go ubić, bo ciągle stoi na 500hp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #80994 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Przydało by się pozmieniać H@ jeśli chcesz mogę Ci dać kilka propozycji co do zmian na klasach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #81012 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Jak na moje : Smoker : 1/10 z shotgun'ow i tylko z shotgunow. 2 skoki + 1 atpeczka Admiral : 1/12 ak47 / 1/4 AWP + 2 apteczki. Inzynier : staty : hp 10 , int 10 , obrona : 40 speed : 50 , 1/15 colt / 1 apteczka zminiejszona niewidzalnosc / grawitka. Szeregowiec : tutaj nic bym nie zmienial bo rozrzut mac'a jest straszny ;p Nie mam glowy na wymyslanie klas itp ;d wiem tylko ze tym z 1/12 . 1/14 . 1/15 , 1/10 trzeba te apteczki i inne bajery troche pogorszyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #81013 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Zdecydowanie ZA;* 1.Admirałowi odebrać zamiast 4 apteczki to z 1 lub wogóle nie którzy jak walą 2 rakietki w takiego co gra tą klasą a on nadal stoi to jest nienormalne dla mnie , innych graczy też to wkurza nie tylko mnie . 2. Co do amadeusza jestem za żeby naprawde go poprawili bo widze niektórzy grają tą klasą i jak dodaje w inta to naprawde nie ma sensu grać nią i gracz zmienia na inną. 3. inżynier też klasa jest przesadzona naprawde najlepiej siąść i naprawić to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #81136 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Poprawcie tez smierc, ktora mozna zabic tylko z bardzo bliska badz z rakiety ... No i oczywiscie Plutonego, ktory ma na poczatek 300 ptk ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Października 2013 #83072 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Dobra to napisze jaka klasa powinna byc zmieniona/naprawiona. Amadeusz : int nie zwiększa jego DMG. Snajper : Int nie zwiększa jego DMG. Smoker : Pisze ze jest 1/10 z shotgunow a tam naprawde ma 1/10 z kazdej broni. Inrzynier : Klasa za mocna podchodząca pod premke. Terrorysta/ Zwinny Zołnierz : dość często te klasy mają bug kondycji -240 kondy. Klasy takie jak : inrzynier , smoker , admirał, szeregowiec , telegrafista są prawie że niezniszczalne ;p Dlaczego. ? Posiadają apteczki !!! Proszę o zabranie im tych apteczek albo danie max po 1 sztuce. Mi i innym na srv tylko to chyba nie pasuje ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Listopada 2013 #89008 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 @admiral nie ma 1/12 tylko 1/14 to po pierwsze. Po drugie rakiety tez moim zdaniem za duzo odbieraja. Po trzecie na admirale 1/3 z awp wystarcza, wiem bo gram admiralem i nie raz trzeba strzelac po 4 - 5 strzalow zeby siadlo to upragnione natychmiastowe. I na koniec co do aptczek zgadzam sie zeby zostawic z 4 - 2. Zapomnial bym o zwinnym niby ma te 1/9 i to niby famas ale 1/13 w zupelnosci wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 9 Listopada 2013 #89317 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Prace wciąż trwają nad serwerem, bądźcie cierpliwi, lada dzień będzie wszystko naprawione, tak jak aquax napisał, będzie kilka nowości , więc opłaca się czekać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Listopada 2013 #89514 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Inzynier przesadzona klasa. Niby te 1/15 a ma jakby 1/3 + apteczki ? I inne klasy moga byc. Amadeusz jest zbugowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi