Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Ubt ;)

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:RastaMan

Data rejestracji na forum:11 paź 2012

Czas spędzony na forum:5d 12h 53m 15s

Doświadczenie w ocenianiu:Ostatnio nie oceniłem demka bo nie wiedziałem że to jest test.Ale napisałem do "777" już prywatną wiadomosć odnosnie demka ;)

Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Oczywiscie :)

Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Nie :)

Dlaczego Ty?:Radziłem sobie dobrze :) Nie było problemów ze mną :) A własnie wyrzucony zostałem z powodu tego testu ;o.Pierwszy raz się z tym spotkałem :) ! Ale jak już wyżej napisałem "777" opis dema został dostarczony :) !.

Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:Dużo

Coś od siebie:Mam na imię Chrystian , mam 15 lat.Mieszkam obecnie w Poznaniu :).Uczę się w gimnazjum ostatni rok ;d.Po za cs jeżdżę na hulajnodze wyczynowej,gram w piłkę nożną ale nie gram w klubie lecz w lutym okno transferowe zostaje otwarte i zamierzam isć do klubu :) !.Moja przygoda z MH zaczęła się dzięki Krzysiowi ^^(vEq.!),pewnego dnia byłem u niego i on grał w cs ja mówiłem że to jest głupie ale zagrałem(miałem wtedy 12 lat)i jako dziecko kupiłem ninje i tak o to zostałem na dłużej :) !.

Słuchaj przez te demko masz u mnie wielkiego minusa... Ponieważ nie ważne czy to test czy nie, twoim obowiązkiem było to zrobić. To było takie zadanie domowe na ocenę. ;d Ale mimo tego - masz moje poparcie. Jestem na tak, ponieważ jesteś miły, opanowany i aktywny na forum. :D myślę, że jak dostaniesz drugą szansę to ja wykorzystasz.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

akceptht.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• 2 years later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...