Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #80938 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Nick:RastaMan Wiek:15 Data rejestracji na forum:11 paź 2012 Czas spędzony na forum:5d 12h 53m 15s Doświadczenie w ocenianiu:Ostatnio nie oceniłem demka bo nie wiedziałem że to jest test.Ale napisałem do "777" już prywatną wiadomosć odnosnie demka Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Oczywiscie Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Nie Dlaczego Ty?:Radziłem sobie dobrze Nie było problemów ze mną A własnie wyrzucony zostałem z powodu tego testu ;o.Pierwszy raz się z tym spotkałem ! Ale jak już wyżej napisałem "777" opis dema został dostarczony !. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:Dużo Coś od siebie:Mam na imię Chrystian , mam 15 lat.Mieszkam obecnie w Poznaniu .Uczę się w gimnazjum ostatni rok ;d.Po za cs jeżdżę na hulajnodze wyczynowej,gram w piłkę nożną ale nie gram w klubie lecz w lutym okno transferowe zostaje otwarte i zamierzam isć do klubu !.Moja przygoda z MH zaczęła się dzięki Krzysiowi ^^(vEq.!),pewnego dnia byłem u niego i on grał w cs ja mówiłem że to jest głupie ale zagrałem(miałem wtedy 12 lat)i jako dziecko kupiłem ninje i tak o to zostałem na dłużej !. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 15 Października 2013 #80944 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Jestem na Tak. -Aktywny na forum -Doświadczenie -Ogarnięty i pomocny Myślę , że można dać mu 2 szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #80955 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Na TAK.Spełnia wymagania.Nic nie mam do zarzucenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #80959 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Na tak : - Jesteś troszkę młody ale nadrabiasz aktywnością na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #80960 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Jestem na tak myślę że ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 15 Października 2013 #81003 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 haha ;D twoja historyjka ;*** Myślę że można dać 2 szansę.na Tak. + Aktywność + Ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #81034 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Jestem Na wielke Tak poniewasz Rasta jest Ogarnięty i spk typek 3 mam kriuki za ciebie rasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #81053 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Jestem na TAK : -Ogarnięty -Miły -Aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #81068 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Jestem na TAK wymagania spelnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #81081 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Na TAK Aktywny,Ma admina i umie rozpoznawać cheaty wiec moim zdaniem ogarnie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #81085 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Posty, Online, na tak. Spełnia wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #81088 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Na Tak posty są aktywność jest. Co by tu jeszcze dodać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 15 Października 2013 #81095 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Na Tak, spełnia wymagania, ogarnie tą posadę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #81157 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Jestem Na TAK bo chlopak zna sie z rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #81165 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Jestem na wielkie tak Powodu up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #81172 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Słuchaj przez te demko masz u mnie wielkiego minusa... Ponieważ nie ważne czy to test czy nie, twoim obowiązkiem było to zrobić. To było takie zadanie domowe na ocenę. ;d Ale mimo tego - masz moje poparcie. Jestem na tak, ponieważ jesteś miły, opanowany i aktywny na forum. myślę, że jak dostaniesz drugą szansę to ja wykorzystasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81233 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361883 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "UnBan Team " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi