heaVeN. Napisano 17 Stycznia 2016 #384627 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Witam. Chciałbym przedstawić moje propozycje. 1.Na max 8 osób dać blokadę na bs "B". 2.Wgrać więcej fajnych map, takich jak: cs_wiocha de_kabul de_rats_1337 de_tuscan de_dust4ever de_office_rats de_zima de_dinaunion de_dust2_long 3.Usunąć te respawn'y, że po zginięciu chyba vip się odradza albo kazdy gracz.. To bezsensu jest. 4.Edytować vipa, żeby menu z broniami miał w 3 rundzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^^Kacper Napisano 17 Stycznia 2016 #384637 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 cs_wiocha de_kabul de_rats_1337 de_tuscan de_dust4ever de_office_rats de_dust2_long Te mapy sa spoko heaven A i dla vipa w 2 rundzie powinno sie wyswietlac menu z broniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 17 Stycznia 2016 #384639 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 1. Nie 2. Tak 3. Jak najbardziej na tak, spotkałem się z sytuacją kiedy koleś miał 70 respawnów co jest przesadą. 4. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anchi Napisano 17 Stycznia 2016 #384656 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Propozycje są bardzo dobre na pewno to pomoże. Jeszcze mam taką propozycje temat o tym: http://amxx.pl/topic/3225-voices-management/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bunny Napisano 17 Stycznia 2016 #384662 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Jak dla mnie wszystkie propki są ok. Największy nacisk pownien być na ostatni podpunkt (sam o tym wspominałem ale jak widać Opiekunowie nie za bardzo spoglądają na propozycje). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 17 Stycznia 2016 #384688 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 A więc i ja się wypowiem 1. Moja propozycja była, że od 5 CT, ale to też mi pasuję 2. Nowe mapki na pewno się przydadzą, tym bardziej, że gramy prawie cały czas dd2, rio, italy i alpina 3. To nie powinno być nawet wgrane, to jest denerwujące 4. Myślę, że od 2 rundy byłoby okej Tyle ode mnie Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 21 Stycznia 2016 #386224 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Jak dla mnie wszystkie propki są ok. Największy nacisk pownien być na ostatni podpunkt (sam o tym wspominałem ale jak widać Opiekunowie nie za bardzo spoglądają na propozycje). Nie mam sma do vipa więc nie mam jak go edytować myślę, że wszystkie propozycje są do zrealizowania bez większych problemów i na dniach wgram wszystko na raz Edit: 1 wgrane i zobaczymy jak się sprawdzi 2 wgrałem cs_wiocha de_zima de_dust4ever de_kabul de_rats_1337 3 nie ma czegoś takiego ale sprawdzę czy są jakieś błędy 4 poszukam sma i spróbuję nic nie zepsuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 21 Stycznia 2016 #386296 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi