Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80661 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Nick: aKs Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): około 5 lat + własna sieć serwerów 3 lata temu Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: 6 lat na steamie, na NS nie pamiętam.. Steam / NonSteam: STEAM Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: nie wiem jak go znaleźć Dlaczego TY .!: Bo gram w godzinach kiedy nie ma wielu adminów. Czyli od rana do popłudnia. Wieczorem rzadziej bo lepiej mi się wieczorem pracuje : ) A, że pracuję zdalnie to mogę Do niedawna miałem admina na serwerze BF ale od dziś zrobiliście z niego GG. Nie lubię tego moda i chciałbym cały swój czas i zaangażowanie z serwera BF przenieść na FFA. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od pół godziny do 4. Nie gram codziennie ale często, ze względu na prace. Kontakt: Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadBoy Napisano 14 Października 2013 #80675 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Jestem na NIE . Nie kojarzę Cię z serwera, poza tym masz przegrane niecałe 12h Popraw aktywność na serwerze to może zmienię zdanie Nie umiesz znaleźć linku do trackera więc proszę http://www.gametracker.com/player/aks/80.72.40.110:27026/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80682 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Jestem na "Neutral" , - Steam - Wiek - AMXX Moja wypowiedź może jest mało znacząca ale panowie nie patrzcie na to, że ktoś ma przegrane 12godzin czy 30. Admin ma ogarniać co się dzieje na serwerze a nie grać tylko po to aby nabić jak najprędzej godziny. Lepiej dać admina osobie, która będzie ogarniała tą role niż dać jakiemuś dzieciakowi co ma dużo przegranych godzin a nie ma pojęcia o funkcji "Admina". Szanse można dać w okresie próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80693 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Ja cię nie widziałem ani razu na serwerze. Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 14 Października 2013 #80774 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Również jestem na nie . Nie widuję Cię w ogóle na serverze . Myślę , że jesteś ogarnięty, świadczy o tym to , że masz admina na bf2 , ale jednak na ffa jesteś za krótko . Lafar wymagania trzeba spełniać.... a admini nie są dawani pierwszym lepszym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80798 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 tez na nie, nie znamy cie w ogole. mnie znaja a i tak nie przyjmuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #80890 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Za wcześnie. Nie spełniasz wymagań. Brak godzin na serwerze. ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi