Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80661 Napisano 14 Października 2013 Nick: aKs Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): około 5 lat + własna sieć serwerów 3 lata temu Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: 6 lat na steamie, na NS nie pamiętam.. Steam / NonSteam: STEAM Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: nie wiem jak go znaleźć Dlaczego TY .!: Bo gram w godzinach kiedy nie ma wielu adminów. Czyli od rana do popłudnia. Wieczorem rzadziej bo lepiej mi się wieczorem pracuje : ) A, że pracuję zdalnie to mogę Do niedawna miałem admina na serwerze BF ale od dziś zrobiliście z niego GG. Nie lubię tego moda i chciałbym cały swój czas i zaangażowanie z serwera BF przenieść na FFA. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od pół godziny do 4. Nie gram codziennie ale często, ze względu na prace. Kontakt: Steam
BadBoy Napisano 14 Października 2013 #80675 Napisano 14 Października 2013 Jestem na NIE . Nie kojarzę Cię z serwera, poza tym masz przegrane niecałe 12h Popraw aktywność na serwerze to może zmienię zdanie Nie umiesz znaleźć linku do trackera więc proszę http://www.gametracker.com/player/aks/80.72.40.110:27026/
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80682 Napisano 14 Października 2013 Jestem na "Neutral" , - Steam - Wiek - AMXX Moja wypowiedź może jest mało znacząca ale panowie nie patrzcie na to, że ktoś ma przegrane 12godzin czy 30. Admin ma ogarniać co się dzieje na serwerze a nie grać tylko po to aby nabić jak najprędzej godziny. Lepiej dać admina osobie, która będzie ogarniała tą role niż dać jakiemuś dzieciakowi co ma dużo przegranych godzin a nie ma pojęcia o funkcji "Admina". Szanse można dać w okresie próbnym.
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80693 Napisano 14 Października 2013 Ja cię nie widziałem ani razu na serwerze. Jestem na NIE.
LOVASSS Napisano 14 Października 2013 #80774 Napisano 14 Października 2013 Również jestem na nie . Nie widuję Cię w ogóle na serverze . Myślę , że jesteś ogarnięty, świadczy o tym to , że masz admina na bf2 , ale jednak na ffa jesteś za krótko . Lafar wymagania trzeba spełniać.... a admini nie są dawani pierwszym lepszym.
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80798 Napisano 14 Października 2013 tez na nie, nie znamy cie w ogole. mnie znaja a i tak nie przyjmuja
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #80890 Napisano 15 Października 2013 Za wcześnie. Nie spełniasz wymagań. Brak godzin na serwerze. ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
Popularne Dni
14 Paź
6
15 Paź
1
Najaktywniejsi w tym temacie
LOVASSS 1 post
BadBoy 1 post