#RELOP Napisano 14 Października 2013 #80577 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Nick:ReloP.|Av3 ReaL.eXe (w grze Don't Waste The Time) Wiek:14 i 8 miechów Data by safesaver">rejestracji na forum:19 marzec 2013 Czas spędzony na forum: 4d 8h 4min 0sek Doświadczenie w ocenianiu:Często patrzę ss'y graczy na forum i zawsze mam rację. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Nie, ale AMXBANS jest prosty w obsłudze.(wiem to z poradników) Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Miałem tylko pkt do odrobienia na forum. Banowany nie byłem. Dlaczego Ty?:Bardzo interesuje mnie praca w UBT, ponieważ jestem aktywny, jestem długi czas z siecią MH, chciałbym pomóc w ogarnięciu ss'ów i demek. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:2,5 h dziennie. Coś od siebie:Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania. MoReL, nie ma wymagań na UBT(w celu informacyjnym to piszę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80597 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Byłbym skłonny dać ci Neutral - czas na forum jest + - Wiek trochę za młody jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 14 Października 2013 #80641 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Jestem na Tak , jest ogarnięty jak na swój wiek i udziela się na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80649 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Jestem na TAK ogarniasz jak na swoj wiek i czesto jjestes na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80663 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Na TAk.Sama aktywnosc na forum mowi za siebie a jak na swoj wiek napewno ogarniesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80692 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Neutral : - Pomimo doświadczenia ważny jest także wiek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 15 Października 2013 #80825 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Jestem na Tak. -Ogarnięty,miły,pomocny -Aktywny na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 15 Października 2013 #80860 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Mimo wieku jestem na tak, ogarnięty, pomocny spędza dużo czasu na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #80868 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Jestem na Nie! 14 i8 miechów poczekaj jescze 4 miesiąe i bede na tak:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #80909 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Młody, ale może być ogarnięty od wielu innych userów na tym forum, nie wiem dlaczego oceniacie tylko po wieku. Ja bym dał mu szanse, ma 4d online i się wypowiada. Nie widać żadnych minusów, tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #80910 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Tu nie chodzi tylko o wiek :] Ogarnia + Myślę że sobie da radę :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #80914 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Jestem na tak,a dlaczego,bo ogarnia pomimo swojego wieku,ma doświadczenie w adminowaniu i jest wspaniałą osobą,by dostać tą posade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #80920 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi