#RELOP Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 #80577 Udost臋pnij Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 Nick:ReloP.|Av3 ReaL.eXe (w grze Don't Waste The Time) Wiek:14 i 8 miech贸w Data聽 by safesaver">rejestracji聽na forum:19 marzec 2013 Czas sp臋dzony na forum: 4d 8h 4min 0sek Do艣wiadczenie w ocenianiu:Cz臋sto patrz臋 ss'y graczy na forum i zawsze mam racj臋. Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?:Nie, ale AMXBANS jest prosty w obs艂udze.(wiem to z poradnik贸w) By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?:Mia艂em tylko pkt do odrobienia na forum. 聽Banowany nie by艂em. Dlaczego Ty?:Bardzo interesuje mnie praca w UBT, poniewa偶 jestem aktywny, jestem d艂ugi czas z sieci膮 MH, chcia艂bym pom贸c w ogarni臋ciu ss'贸w i demek. Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?:2,5 h dziennie. Co艣 od siebie:Prosz臋 o pozytywne rozpatrzenie podania. 聽 聽 聽MoReL, nie ma wymaga艅 na UBT(w celu informacyjnym to pisz臋). Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 #80597 Udost臋pnij Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 By艂bym sk艂onny da膰 ci Neutral 聽 - czas na forum jest + 聽 - Wiek troch臋 za m艂ody jeste艣 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 #80641 Udost臋pnij Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 Jestem na Tak , jest ogarni臋ty jak na sw贸j wiek i udziela si臋 na forum . 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 #80649 Udost臋pnij Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 Jestem na TAK ogarniasz jak na swoj wiek i czesto jjestes na forum 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 #80663 Udost臋pnij Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 Na TAk.Sama aktywnosc na forum mowi za siebie a jak na swoj wiek napewno ogarniesz . 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 #80692 Udost臋pnij Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 Neutral :聽 聽 - Pomimo do艣wiadczenia wa偶ny jest tak偶e wiek . 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 15 Pa藕dziernika 2013 #80825 Udost臋pnij Napisano 15 Pa藕dziernika 2013 Jestem na Tak. 聽 -Ogarni臋ty,mi艂y,pomocny 聽 -Aktywny na forum Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽bydlak Napisano 15 Pa藕dziernika 2013 #80860 Udost臋pnij Napisano 15 Pa藕dziernika 2013 Mimo wieku jestem na tak, ogarni臋ty, pomocny sp臋dza du偶o czasu na forum. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 15 Pa藕dziernika 2013 #80868 Udost臋pnij Napisano 15 Pa藕dziernika 2013 Jestem na Nie! 14 i8 miech贸w poczekaj jescze 4 miesi膮e i bede na tak:D 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 15 Pa藕dziernika 2013 #80909 Udost臋pnij Napisano 15 Pa藕dziernika 2013 M艂ody, ale mo偶e by膰 ogarni臋ty od wielu innych user贸w na tym forum, nie wiem dlaczego oceniacie tylko po wieku. Ja bym da艂 mu szanse, ma 4d online i si臋 wypowiada. Nie wida膰 偶adnych minus贸w, tak 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 15 Pa藕dziernika 2013 #80910 Udost臋pnij Napisano 15 Pa藕dziernika 2013 Tu nie chodzi tylko o wiek :] 聽 Ogarnia + 聽 My艣l臋 偶e sobie da rad臋 :* 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 15 Pa藕dziernika 2013 #80914 Udost臋pnij Napisano 15 Pa藕dziernika 2013 Jestem na tak,a dlaczego,bo ogarnia pomimo swojego wieku,ma do艣wiadczenie w adminowaniu i jest wspania艂膮 osob膮,by dosta膰 t膮 posade 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 15 Pa藕dziernika 2013 #80920 Udost臋pnij Napisano 15 Pa藕dziernika 2013 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi