Cowboy Napisano 14 Października 2013 #80495 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Nick: Cowboy Wiek: 30 Data rejestracji na forum: 17 maj 2013 Czas spędzony na forum: 1d 2h 58m Doświadczenie w ocenianiu: Nie wiem ale wydaje mi się że znam się bardzo dobrze Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Niestety jeszcze nie ale myślę że szybko ogarnę Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie nie byłem Dlaczego Ty?: Moim zdaniem się nadaję na to stanowisko często bywam na forum Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Bo ja wiem zależy ale sporo czasu Coś od siebie: Nie wiem co mam napisać o sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80481 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Jestem na tak, ogarnięty, super gościu, to co robi robi zawsze precyzyjnie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 14 Października 2013 #80498 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Jestem na duże TAK. Znam go dosyć długo. Jest ogarnięty, miły ogólnie spoko gościu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80502 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Jestem Na TAK: -Ogarnięty -robi dobre grafiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80515 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Hmm, mam mały dylemat. Jesteś na forum pare miesięcy i tylko 1 dzień aktywności, więc moim zdaniem trochę za mało. Widać też, że masz wiele postów, więc coś tam aktywny jesteś. Tylko, że Twoja aktywność polega na tym "Wbijam - wypowiem się pare razy i zwijam" i stąd tylko te 1d online. Ja jestem neutralny co do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 14 Października 2013 #80534 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Nie wiem czy ogarniesz 2 funkcje grafika i UBT , ale można dać ci szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 14 Października 2013 #80610 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Neutral: -jesteś kilka miesięcy na forum, ale masz tylko spędzoną jedną dobę, dla mnie to za mało, -ortografia bije po oczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 14 Października 2013 #80622 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Wymagania spełnia więc jestem na Tak Popraw tylko aktywność bardziej na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80695 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Ja bym dał szansę - Co jak co aktywność można nadrobić - Poradzi sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80748 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Oczywiscie ze na tak... mily, sumiennie wykonuje swoja prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80764 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Wymagania spelnione jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80781 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Jestem na Tak, Powodu UP. //Twój post nic nie wnosi do tematu. Zapoznaj się z regulaminem. Otrzymujesz 1 pkt ostrzeżenia. //Bad ek` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #80924 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi