Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80494 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 [align=center]Twój nick podczas gry: Kondziu ;*| bo sprawdziłem gdy wchodziłem na serwer to ten koleś się podszył. Godzina, data zdarzenia: 10.10.2013 Tak Ok.15:30 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP:/Steam_ID/ ' STEAM_0 : 0 : 1640017059 ' /IP/' 178.217.39.212 ' Uzasadnienie:Gdy wczoraj wszedłem na serwer patrzę ban mówię ku*wa za co ??? patrzę ktoś podszył się podemnie następnie cheatował i prawdopodobnie gdy admin dawał mu bana to uciekł....później znowu pewnie wlazł i dostał bana perma bo miał Aktywnego...domyśliłem się bo taka historia nie raz była u mnie więc..nie jestem taki głupi to się domyśliłem... Proszę o UB jeżeli się da...[/align] [align=center] :diablo: Poruszyłem już ten temat ale ktoś tam mi napisał musisz poczekać na admina banującego...ile ja mam czekać...jestem uzależniony od cs'a i od tej sieci serwerów... a tylko dlatego bo jakaś ku*wa podszyła się podemnie i zaczęła haxować. Mniejsza z tym proszę o ub ja nie będę czekać na tego admina ! 80[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 14 Października 2013 #80499 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 w amxbans jest tylko ban aktywny nie ma żadnego wcześniejszego ale musisz zaczekać na admina banującego aczkolwiek powinno być ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80658 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Powinno być ub a pozniej ustalic z tym adminem banujacym to co trzeba. Chlopk musi se pograc dajcie te UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80673 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi