pionteczekessa Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 #80472 Udost臋pnij Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 [align=center]Nick: FreeZeOUt.`[/align] 聽 [align=center]Wiek: 14[/align] 聽 [align=center]Data rejestracji na forum: 31 maj tego roku .[/align] 聽 [align=center]Czas sp臋dzony na forum: 58 godzin[/align] 聽 [align=center]Do艣wiadczenie w ocenianiu: Ju偶 by艂em wcze艣niej dwa razy UBTeam, znam si臋 na rzeczy.[/align] 聽 [align=center]Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Tak.[/align] 聽 [align=center]By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Na forum nie, na serwerze tak.[/align] 聽 [align=center]Dlaczego Ty?: Umiem sprawdza膰 screenshoty, odr贸偶nia膰 czystych graczy od cziter贸w. Ogarniam tak偶e amxbans oraz mam niezb臋dne programy do sprawdzania ss贸w oraz demek.[/align] 聽 [align=center]Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: Kilka godzin.[/align] 聽 [align=center]Co艣 od siebie: -[/align] 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 #80483 Udost臋pnij Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 Gracze cb nie znaj膮, dlatego ci臋偶ko Ci zaufa膰. 聽 Data rejerstacji 31 maja a grasz na naszej serwerowni miesi膮c? 聽 57 post贸w te偶 nie zachwyca. 聽 Jestem neutral bo Ci臋 znam z JB i co艣 tam ogarniasz i masz Steama. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 #80535 Udost臋pnij Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 Jestem na nie , jeste艣 ma艂o aktywny o czym 艣wiadczy 57 post贸w. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 #80537 Udost臋pnij Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 Jestem na NIE: 聽 -Ma艂a aktywno艣膰 na forum 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 #80435 Udost臋pnij Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 Jestem na NIE. Ma艂a aktywno艣膰 na forum聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽bydlak Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 #80623 Udost臋pnij Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 Na nie, ma艂a aktywno艣膰 na forum jak i tw贸j wiek. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 #80694 Udost臋pnij Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 Jestem na nie ze wzgl臋du na wiek . 聽 - Moim zdaniem osoba ubiegaj膮ca si臋 o posad臋 w Unban Team powinna by膰 osoba nieco starsz膮 . 聽 Takie jest moje skromne zdanie . 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 15 Pa藕dziernika 2013 #80826 Udost臋pnij Napisano 15 Pa藕dziernika 2013 A ja jestemna Tak. 聽 -Trudno nabi膰 posty jako u偶ytkownik , a przecie偶 mo偶a to nadrobi膰. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 15 Pa藕dziernika 2013 #80877 Udost臋pnij Napisano 15 Pa藕dziernika 2013 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi