pionteczekessa Napisano 14 Października 2013 #80472 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 [align=center]Nick: FreeZeOUt.`[/align] [align=center]Wiek: 14[/align] [align=center]Data rejestracji na forum: 31 maj tego roku .[/align] [align=center]Czas spędzony na forum: 58 godzin[/align] [align=center]Doświadczenie w ocenianiu: Już byłem wcześniej dwa razy UBTeam, znam się na rzeczy.[/align] [align=center]Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak.[/align] [align=center]Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Na forum nie, na serwerze tak.[/align] [align=center]Dlaczego Ty?: Umiem sprawdzać screenshoty, odróżniać czystych graczy od cziterów. Ogarniam także amxbans oraz mam niezbędne programy do sprawdzania ssów oraz demek.[/align] [align=center]Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Kilka godzin.[/align] [align=center]Coś od siebie: -[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 14 Października 2013 #80483 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Gracze cb nie znają, dlatego ciężko Ci zaufać. Data rejerstacji 31 maja a grasz na naszej serwerowni miesiąc? 57 postów też nie zachwyca. Jestem neutral bo Cię znam z JB i coś tam ogarniasz i masz Steama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 14 Października 2013 #80535 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Jestem na nie , jesteś mało aktywny o czym świadczy 57 postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80537 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Jestem na NIE: -Mała aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 14 Października 2013 #80435 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Jestem na NIE. Mała aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 14 Października 2013 #80623 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Na nie, mała aktywność na forum jak i twój wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80694 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Jestem na nie ze względu na wiek . - Moim zdaniem osoba ubiegająca się o posadę w Unban Team powinna być osoba nieco starszą . Takie jest moje skromne zdanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 15 Października 2013 #80826 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 A ja jestemna Tak. -Trudno nabić posty jako użytkownik , a przecież moża to nadrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #80877 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi